khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 عنوان بیایید به نیتتون دعای عهد بخونم 107 بازدید | 22 پست لایک کنید😊🥰 الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️ 1402/06/18 | 05:40 15 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 17451 ترو خدا از ته دلت برا من دعا کن به طرز بی رحمانه ای دارم جدا میشم خیلی مریصم هستم تاپیکام هست... برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏....وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 ترو خدا از ته دلت برا من دعا کن به طرز بی رحمانه ای دارم جدا میشم خیلی مریصم هستم تاپیکام هست... ای وای چرا؟!!خدا برات همه چی رو خودش به حق صاحب الزمان درست کنهخدا برات بهترین مسیرو پیش راهت بزاره و بهترین اتفاق برات بیوفته عزیزِقشنگم😔❤️ خوب فکر کن قبل از هرکاری،سریع تصمیم نگیر دورت بگردم الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 التماس دعا مریمم به حق امام زمان عاقبت بخیرو حاجت روا بشی الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 کلیم دعام کن قربونت برم زندگیم درست شه توروخدا ان شاءالله به حق صاحب الزمان زندگیت به بهترین شکل ممکن پیش بره و همه چی برات خیر باشه الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 زهرام دعا کن به عشقم دوباره دوستم داشته باشه گوشیم بخرم ❤️🙏 چشمانشاالله به حق صاحب الزمان حاجت روا و عاقبت بخیر بشی الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
nanayeto عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 1801 خیلی ممنونم ۱۴ تا صلوات فرستادم برات حاجت روا بشی انشالله عزیزم💕اسمم نسا لطفا خیلی دعام کن -خدایا سپاسگذارم که بذر امید را در دلم کاشتی تا من باور کنم که میتوانم بهترین و عالی ترین زندگی را داشته باشم✨️🧚🏻♀️👩🏻🎨👨🏻💻💍♾️❤️-
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 خیلی خوبی برام دعا کن خوب خودتی 😚😊ان شاء الله حاجت روا و عاقبت بخیر بشی به حق امام زمانموننگاهشون به زندگیت باشه قشنگم❤️ الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 سلام عزیزم قبول باشه إن شاء الله التماس دعا سلامقربون شماحاجت روا وعاقبت بخیر بشید به حق امام زمان❤️ الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
khaleh_rizeh2 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 711 خیلی ممنونم ۱۴ تا صلوات فرستادم برات حاجت روا بشی انشالله عزیزم💕 اسمم نسا لطفا خیلی دعام کن چشم عزیزمان شاءالله مشکلات زندگیتون تماما با نگاه امام زمان و دعای ایشون محو بشهإن شاء الله حاجت روا بشید و عاقبت بخیر الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️