2777
2789
عنوان

مهریه

189 بازدید | 11 پست

اگه کسی اطلاعی داره تو رو خدا جواب بدین،دادگاه مهریه بود همسرم نیومده بود لایحه فرستاده بود منم وکیلم رفته بود رای رو گرفته بود،رای صادر شد همسرم ۲۰ روز زمان حق اعتراض داشت،اگه اعتراض نمیداد وکیلم باید میرفت اجرای احکام که مهریه رو بزاره،ولی همسرم اعتراض داده استشهاد نامه جمع کرده که من هیچی ندارم چرا باید قاضی رای بده؟زنم وقتی ثابت نکرده من چیزی دارم چجوری قاضی رای داده؟التن باز ماه بعد دادگاه هست،،،،اگه کسی خبر داره میشه بگه چه اتفاقی میفته

مهریه طول میکشه

بگه ندارم و ثابت بشه قسططی میشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریه طول میکشه بگه ندارم و ثابت بشه قسططی میشه

آخه ما که هنوز اجرای احکام نداشته بودیم اونجا اصولاً باید میگفت ندارم نه اینکه بیاد بگه من اینجا برای رای دادگاه اعتراض میزنم

پس در هر صورت چه قسطی چه نداشته باشه کلا در هر صورت باید بده درسته؟؟؟؟

حق زنه مهریه چند سالم بگذره باید بده

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

پس در هر صورت چه قسطی چه نداشته باشه کلا در هر صورت باید بده درسته؟؟؟؟

بله

اصلا نمیشه نده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
حق زنه مهریه چند سالم بگذره باید بده

آهان ممنون،خیلی میترسم این فقط قانونو دور می نه که هیچی نده،به خدا اونقدر آشنا پیدا میکنم برا قاضی،فک کن برا جهان فاکتور آورده گفته مال زنم نیس مال منه در حالی که به قرونم هزینه نکرده بیشور

بلهاصلا نمیشه نده

مثلا اینکه ماشینشو زده بنام خواهرزاده به روز قبل اینکه مهربانو بزارم اجرا،حقوقشم مابین ۴۰ تا ۶۰،خودشم مستاجر قسط اینان داره،با این اوضاع پیش قسط میده؟؟؟؟یا چند ماه یه بار یه سکه؟؟؟

مثلا اینکه ماشینشو زده بنام خواهرزاده به روز قبل اینکه مهربانو بزارم اجرا،حقوقشم مابین ۴۰ تا ۶۰،خودش ...

تا چند ماه قبل رو ازش میپرسن چکار کرده پول ماشین رو

حقوق هم تاثیر داره

تا چند ماه قبل رو ازش میپرسن چکار کرده پول ماشین روحقوق هم تاثیر داره

من فروردین اوامرش اقدام کردم اینم چند روز قبلش زده بنام خواهرزادش،بعد شهریور شورای حل اختلاف بود که من سازش نخواستم اینم دو روز بعد رفته ماشینو فروخته