macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 عنوان چجوری از روی شماره اسم کسی رو پیدا کنم 27884 بازدید | 58 پست ی شماره هس ک میخوام بفهمم ب اسم کیه خیلی واجبه توروخدا هرکسی ک میتونه بفهمه و بهم کمک کنه بگع باید چیکار کنم خاهش میکنم 1402/06/18 | 04:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
denizz1 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1999 اگه دست شوهرته یا ب پیاماش دسنرسی داری همراه من یا ایرانسل من نصب کن شماره رو بزن کد میاد وارد شو یه قسمتی داره اسم صاحب خط ر مزنه اونجا
macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 اگه دست شوهرته یا ب پیاماش دسنرسی داری همراه من یا ایرانسل من نصب کن شماره رو بزن کد میاد وارد شو یه ... ن دست خودم و شوهرم نیست ی زنه ک دارع زندگیمو خراب میکنه
denizz1 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 1999 ن دست خودم و شوهرم نیست ی زنه ک دارع زندگیمو خراب میکنه اگه پیام میده بهت میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ازش اونجد اسمش در میاد یکی هن اینجوری ب من پیام میده حال ندارم برم وگرنه به روز سیاه میکشوندمش
macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 اگه پیام میده بهت میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ازش اونجد اسمش در میاد یکی هن اینجوری ب من پیام میده ... ب من پیام نمیده ب شوهرم پیام میده و زنگ میزنه میخوام اسمشو در بیارم فقط نمیتونم برم جایی شکایت کنم 😢😢😢😢
macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 برنامه number book نصب کن نصب کردم نمیدونم چجوری اصن بعد نمیدونم درست نصب کردم یا ن لگوش چ شکلیه استفاده ش چطوریع//
60_golijoon عضویت: 1399/09/07 تعداد پست: 1379 برنامه number book نصب کن من نصب کردم واسم ی اسم اومد..اون ینی اسم خودشه یا اسمی ک خط بنامشه
sella عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 43 نصب کردم نمیدونم چجوری اصن بعد نمیدونم درست نصب کردم یا ن لگوش چ شکلیه استفاده ش چطوریع// شکلش سبزه مراحلشم با قندشکن باید بری داخلش مشخصه یه کد تایید از داخل وات واست میاد و اینا
sella عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 43 من نصب کردم واسم ی اسم اومد..اون ینی اسم خودشه یا اسمی ک خط بنامشه اسمی ک بیشتریا سیوش کردن
macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 شکلش سبزه مراحلشم با قندشکن باید بری داخلش مشخصه یه کد تایید از داخل وات واست میاد و اینا ی تلفنم وسطشه؟زدم تو وات ی چیز خارجکی اومد فقط چیزی ننوشته بود نمیدونم چجوریه
sufya عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 597 اسمش رو بفهمی که چی بشه.....یکساله یک خانم با شوهرم دوست شده همش بهش زنگ میزنه پیام میده زندگیمون رو داغون کرده...تقصیر شوهرم هست که بهش رو میده
macangoli مدیر استارتر عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 33 اسمش رو بفهمی که چی بشه.....یکساله یک خانم با شوهرم دوست شده همش بهش زنگ میزنه پیام میده زندگیمون رو ... اسمش رو بفهمم چون حس میکنم اشناس و اینکع خیلی چیزای دیگه برام روشن میشه ...شما هیچی نمیگی اصلا ؟؟چرا جدا نشدین پس؟؟؟؟؟
sella عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 43 ی تلفنم وسطشه؟زدم تو وات ی چیز خارجکی اومد فقط چیزی ننوشته بود نمیدونم چجوریه اره همونه کد تایید از داخل وات میاد