2777
2789

ی شماره هس ک میخوام بفهمم ب اسم کیه خیلی واجبه توروخدا هرکسی ک میتونه بفهمه و بهم کمک کنه بگع باید چیکار کنم خاهش میکنم 

اگه دست شوهرته یا ب پیاماش دسنرسی داری همراه من یا ایرانسل من نصب کن شماره رو بزن کد میاد وارد شو یه ...

ن دست خودم و شوهرم نیست ی زنه ک دارع زندگیمو خراب میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن دست خودم و شوهرم نیست ی زنه ک دارع زندگیمو خراب میکنه 

اگه پیام میده بهت میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ازش اونجد اسمش در میاد یکی هن اینجوری ب من پیام میده حال ندارم برم وگرنه به روز سیاه میکشوندمش

اگه پیام میده بهت میتونی بری پلیس فتا شکایت کنی ازش اونجد اسمش در میاد یکی هن اینجوری ب من پیام میده ...

ب من پیام نمیده ب شوهرم پیام میده و زنگ میزنه میخوام اسمشو در بیارم فقط نمیتونم برم جایی شکایت کنم 😢😢😢😢

نصب کردم نمیدونم چجوری اصن بعد نمیدونم درست نصب کردم یا ن لگوش چ شکلیه استفاده ش چطوریع//

شکلش سبزه مراحلشم با قندشکن باید بری داخلش مشخصه یه کد تایید از داخل وات واست میاد و اینا

شکلش سبزه مراحلشم با قندشکن باید بری داخلش مشخصه یه کد تایید از داخل وات واست میاد و اینا

ی تلفنم وسطشه؟زدم تو وات ی چیز خارجکی اومد فقط چیزی ننوشته بود نمیدونم چجوریه 

اسمش رو بفهمی که چی بشه.....یکساله یک خانم با شوهرم دوست شده همش بهش زنگ میزنه پیام میده زندگیمون رو ...

اسمش رو بفهمم چون حس میکنم اشناس و اینکع خیلی چیزای دیگه برام روشن میشه ...شما هیچی نمیگی اصلا ؟؟چرا جدا نشدین پس؟؟؟؟؟