2777
2789
عنوان

حالم خرابه

153 بازدید | 9 پست

پنج ساله ازدواج کردم و از زندگی زناشویی سرد رنج میبرم ,و خانواده ای از زندگیم سرد تر دارم که فقط میخوان منو عذاب بدن و روحمو داغون کردن ,مادرم خودش با پدرم مشکل داره و خواسته جدابشه و نشده ,منم زندگی زناشویی خوبی ندارم ,و شوهرم ادم سردیه ,و این سردیش داره بیشتر عذابم میده ,خانوادم اصلا حرف منو نمیفهمن ,من احساس بی ارزشی دارم  احساس پوچی دارم  چون شوهرم هیچ محبتی نداره بمن ,و حتی بهشم گفتم بازم همان ادم هست ,هیچ کسی مثل من تنها نیست ,هم از ازدواج هم خانواده ,دلم میخواد ,بتونم همشونو بزارم و برم جوانیم داره میره ,نمیدونم تا کی دوام میارم وقتی من میخوام برم خونه پدرم مادرم ,شروع به ناسازگاری میکنه و بیشتر با پدرم دعوا میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه مردیم هست سرد باشع حتما جای دیگه گرمه؟

نمیدونم اصلا محبت نداره وقت برای زناشویی نمیذاره ,کلا همین بوده قبلا یکیو دوست داشته ,ولی من از روزی باهاش ازدواج کردم هیچ دوست دارم و هیچ خرف محبت امیزی و هیچ محبتی ازش ندیدم ,هیچ تازه اولا خودم بهش محبت کردم تا اونم عادت کنه که بازم همونه

🥲🥲میخای چیکار کنی برد پیش مشاور

مشاور چی برام میکنه ادمی نیست که بیاد پیش مشاور ,منم دیگه واقعا قلبمو ازدست دادم ,تپش قلب شدید گرفتم از کارهای همه ,بخدا کارد به استخوانم رسیده