2777
2789
عنوان

پسماند صفر

79 بازدید | 12 پست

زباله های خشک رو تفکیک کنیم که شامل کاغذ و کتاب ، ظروف و نایلون های پلاستیکی ، قوطی فلزی ، بطری شیشه ای ، وسایل چوبی ، لوازم الکترونیکی مثل سی دی باطری .. و اکثرا بسته بندی ها میشن و فعلا که توی ایران تفکیک نمیشن همه اینا رو تو یه کیسه جدا بزاریم تا زباله گردها کارشون راحت تر بشه کافیه
خشکاله : ضایعات میوه و سبزی و تفاله دمنوشها که میتونیم خشک کنیم به دامداری ها بدیم چند تا فایده داره
اول اینکه  جلوی تولید شیرابه و سمی شدن خاک رو میگیره
دوم تو این شرایط کمک خرج دامدار هاست و جلوی خروج ارز بخاطر نهاده های دامی رو میگیره
سوم در مصرف آب برای تولید علوفه صرفه جویی میشه
میشه برای برای کمپوست و کود گیاهی هم استفاده بشه یا اصلا همین که دیگه تر نباشه و شیرابه تولید نکنه کافیه

یک عدد چپی 

کجا خشک کنیم مسئله اینه

اگه مثلا تو یک آپارتمان ۲۰ واحدی همه واحدها تو تراس یا پشت بام بخوان خشک کنن این چیزارو کلی پشه و مگس جمع میشه😕

بو هم میگیره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجا خشک کنیم مسئله اینه اگه مثلا تو یک آپارتمان ۲۰ واحدی همه واحدها تو تراس یا پشت بام بخوان خشک کن ...

عزیزم ما گذاشتیم اونقدری پشه نیست 

تازه اگه همه خونه ها بزارن پشه ها تقسیم میشن  

یک عدد چپی 

اسی جان عزیژم در مورد امضات درباره سفیدی مو واقعیه یعنی میشه عکسو برای منم بفرسی لطفا

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام عزیز  پرسیکا رو هر چند وقت مصرف میکردی؟

اون موقع شاید یک یا دو ماه بود استفاده میکردم الانم هروقت دندونم درد میگیره خیلی زود خوبشون میکنه اولین بار ی خانمی ک برای درد دندون تو بارداری استفاده کرده بود بهم معرفی کرد

یک عدد چپی 

بفرمایید عزیزم سوالی داشتین درخدمتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/9296253/سیاه-شدن-موی ...

ممنونم عزیزم🌺🌸

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇