2777
2789
عنوان

سیاه شدن موی سفید

65505 بازدید | 156 پست

بچه ها یه بار دیگم تاپیک زدم فکر کنم بعضیا باور نمیکنن این عکس واضح ترین عکسیه که تونستم بگیرم از ریشه هم سیاه شده .. با روغن بنفشه بر پای زیتون

تعداد رای : 6
نظرسنجی
اره دیدم
2
33%
نه ندیده بودم
4
66%

یک عدد چپی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موهام سفید شدع بود قرص ویتامینه مصرف کردم مشکی درامد چیز عجیبی نیست والااا

آنچه ازسر گذشت ؛ شد سرگذشت! حیف بی دقت گذشت اما گذشت! تا كه خواستیم یک «دوروزی» فکرکنیم  بر درِ خانه نوشتند؛ ( درگذشت )
چقد دددد خوب چقد تو مهربونی❤️ فقط من عکس برام واضخ نیست چجوریه زوم کردی؟؟  میشه طریقه استفادش ...

رو عکس بزنی بزرگ میشه ها کیفیتش بیشتره 

من قبلا خ زیاد میخریدم😅 دو تا روغن بگیری برای یک ماه کافیه فکر کنم فقط شب بزن رو تختت یه پتو دیگه بنداز صبح هم بشور 

یک عدد چپی 

مطمئنی این سیاه نبوده و داره سفید میشه؟

من از اینا دارم زیاد

اونایی هست که داره سفید میشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
مطمئنی این سیاه نبوده و داره سفید میشه؟ من از اینا دارم زیاد اونایی هست که داره سفید میشه

نه نه از ریشه سفید میشه دیگه من خیلی سفید برداشتم تا الان بعضیاش از بالا یکم سفیده هنوز به پایین نرسیده حالا هم از ریشه سیاه شده

یک عدد چپی