2777
2789

وقتی فوت کرد ده سالش بود الان هفت ساله که نیست خواب دیدم بیمارستانه رفتم ببینمش میگفت ببین من زندم آبجی دیگه گریه نکن نمیدونم ینی چی دلم داره آتیش میگیره کاش من جاش رفته بودم

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زن داداشم تو جوونی فوت کرد یه بچه نوزاد بای ه بوه هفت ساله داشت😭😭😭اوایل همش خواب میدیدم میگفت من نمردم واین حرفا...تعبیر خواب گرفتم گفته بود که مرده تو خواب بکه من نمردم  یه دلبستگی تو این دنیا داره وهوش وحواسش سمت اون دلبستگیشه از زن داداشم بچه هاش بودن دلبستگیش😭😭

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

😭😭😭😭😔😔😔😔😔

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
طفلک بچه ها 😓😓😓😓  پیش کین الان؟ بزرگ شدن؟  من همش میترسم بمیرم بچه هام چی میشن

پس بزرگش الا تقریبا ۱۸سالشه با باباشون زندگی میکنن..باباشون با یکی نامزد کرد متاسفانه منجر به جدایی شد با اینکه خانومه خیلی خوب بود خودش نتونست با مرگ ناگهانی زنش کنار بیاد..پسر نوزادش رو هم من بزرگ کردم با اینکه مجرد بودم اونم الان یازده سالشه با باباشون زندگی میکنن 

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
متاسفانه اکثر مادرا این فکرارو  میکنن

🥲🥲🥲🥲 

من قبلاً ب شوهرم گفتم تو ك صددرصد زن گرفتی 

ولی اگه بچه های منو بدی دست نا‌ مادری هیچوقت حلالیت نمیکنم حتما باید مامانمو مامانت نگهشون داره 

پس بزرگش الا تقریبا ۱۸سالشه با باباشون زندگی میکنن..باباشون با یکی نامزد کرد متاسفانه منجر به جدایی ...

خدا خیرت بده ایشالا که یه جوری موفقیت یدست بیارن که سربلندتون کنن

پس بزرگش الا تقریبا ۱۸سالشه با باباشون زندگی میکنن..باباشون با یکی نامزد کرد متاسفانه منجر به جدایی ...

عزیزززم.. خدا خیر بده به شما و سلامتی به پدرشون.. روح مادرشون شاد🙏💐خدا حافظ و نگهدارشون باشه انشالا