2789
عنوان

پس زده شدن

830 بازدید | 24 پست

من فردا صبح میرم سرکار  سلف ساعت ۱۲  تصمیم بزرگی برای خودم میخوام بگیرم من به یه آقایی متاسفانه ابراز علاقه کردم بعدد۵ ماه هر روز تو سلف می بینمش میخوام دیگه اون ساعت سلف نرم دیر تر برم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب چی گفت وقتی بهش ابراز علاقه کردی؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

کارت درسته  موفق باشی

خیلی بده آدم قدرخودش رو ندونه طرف  چ از لحاظ شغلی چ درآمد چ مدرک از من پایین تره البته نمیدونه من اینها رو میدونم ازش من رو پس زده وقتی آدم ارزش برای خودش قائل نباشه میشه من

خب چی گفت وقتی بهش ابراز علاقه کردی؟

حرفی نزدم من رو می شناخت  قبلنا باهم حرف زده بودی م تازه باهاش آشنا شده بودم بعد دوهفته دوباره دیدمش  نگاهش کردم تا نگاهم کنه دیدم نگاه کرد ولی سرش رو انداخت پایین  و رفت  بعدش واقعا پشیمون شدم . تا بعد ۵ ماه دوباره دیدمش دوست داشتم ببینمش ولی دیدم تو سلف اتفاقی دیدمش  دیدم بازهم اصلا نگاه نمیکنه    دو هفته اس دارم میرم سرم میندازم پایین دیکه خوشم نمیاد برم

اگرم بعد یه مدت اقاهه اومد دنبالت یکم نازکن به نظرم تا اگرم وارد رابطه شدین منتی نباشه

نه بابا فکر نکنم  دنبال من عمرا   من ادمی بودم بود همیشه دنبال آدم قد بلند بودم نمیدونم این آقا با یک  مترو ۶۰ چجور عاشقش شدم نمیدونم

خیلی بده آدم قدرخودش رو ندونه طرف  چ از لحاظ شغلی چ درآمد چ مدرک از من پایین تره البته نمیدونه ...

این چ حرفیه 

شما خیلی خودتو دوست داشتی ک شجاعت به خرج دادی برای کسی ک دوسش داری

باعث افتخاره ک آنقدر قوی بودی رفتی جلو

مثل بعضی از ماها ت رنج عذاب نمیکشی

دیگ حرفای بد راجب خودت نزن

حالا اون اگ ردت کرده شاید ی ذلیل دیگ داره

همیشه ک مدرک ملاک نیست... مگ میخوایی با مدرک ازدواج کنی؟؟ 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
نه بابا فکر نکنم  دنبال من عمرا   من ادمی بودم بود همیشه دنبال آدم قد بلند بودم نمیدونم ای ...

زمین گرده عزیزم 

یه وقتایی باخودت میگی من عمرااا همچین کاری بکنم یا فلانی به هیچ عنوان همچین ادمی نیست .بعد یه مدت خودتو همونجا پیدامیکنی

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب 
این چ حرفیه  شما خیلی خودتو دوست داشتی ک شجاعت به خرج دادی برای کسی ک دوسش داری باعث افتخاره ...

میدونید منم حرف شمارو قبول دارم مدرک مهم نیست  آخه میگی شجاعت پسره جوری من رو پس میزنه از خودم نا امید شدم تو سلف حتی بهم نگاه هم نمی کنه برام اهمیت نداره  همش میگم من مانتو خیلی زشتم که اینجور پس میزنه  خیلی پشیمون هستم

زمین گرده عزیزم  یه وقتایی باخودت میگی من عمرااا همچین کاری بکنم یا فلانی به هیچ عنوان همچین ا ...

این آقا  خودش بمن گفت فلان روز که اومده بودی  بازدید از شعبه شما رو دیدم قیافت تو ذهنم مونده البته بازدید از شعبه من چون بازرس بودم باید میرفتم .و تنها بازرس بودم اونجا واون آقا هم از طرف شرکت خودشون اومده بود برام تعجب آور بود  بعد یکسال ونیم قیافه من تو ذهنش مونده بود

چقدر جالب ک الان دخترا اینقد راحت ب پسرا ابراز علاقه میکنن ولی بعدشم باز ناراحت میشن وقتی ابراز علاقه میکنی باید ظرفیت عدم پذیرش هم داشته باشی شاید اون کسیو تو زندگیش داره یا شما حتی زیباترین ولی با معیاراش فرق داشته باشی