2777
2789
عنوان

پس زده شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 24 پست
میدونید منم حرف شمارو قبول دارم مدرک مهم نیست  آخه میگی شجاعت پسره جوری من رو پس میزنه از ...

این حرفو نزن ت خیلی خوشگلی مطمنم

ببین شاید خودشو از ت کمتر میدونه ک مخالفه با بودن با ت

چون فقط عشق مهم نیست

باید آینده رو هم دید... 

شاید دوست داره از زنش بالاتر باشه

حالا زندگی ک ب پایان نرسیده

شما اینقدر شجاعی ک مطمنم میتونی آدم درست خودتو پیدا کنی

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
این حرفو نزن ت خیلی خوشگلی مطمنم ببین شاید خودشو از ت کمتر میدونه ک مخالفه با بودن با ت چون فقط عش ...

من چون بازرس هستم و ایشون هم میدونه من بازرس هستم خیلی اطلاعات دارم ازش میدونم که   پسر  کاری بوده  اول کار گر انبار بوده برام مهم نیست و حالا تو شعبه کار داره دیپلمه اس کارهای  ساده حسابداری دادن بهش خودش خبر نداره من همچین اطلاعاتی ازش دارم . ولی درمورد من بازرس بودن و اینکه با آزمون اومدم توی کارم رو میدونه واینکه من حداقل مدرکم ارشد هست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این حرفو نزن ت خیلی خوشگلی مطمنم ببین شاید خودشو از ت کمتر میدونه ک مخالفه با بودن با ت چون فقط عش ...

ولی با همه این حرفها من برعکس شما فکر میکنم  حس میکنم چون اون تهرانی بود ومن شهرستانی به مذاق اون خیلی خوش نیومد و اینکه  چون خودش پسر سفید رویی بود شاید در نظرش من سبزه خیلی قشنگ نیومدم

ولی با همه این حرفها من برعکس شما فکر میکنم  حس میکنم چون اون تهرانی بود ومن شهرستانی به مذاق ا ...

چ حرفیه یکم عزت نفس داشته باش

میخوای اصلن برو ازش بپرس چرا ردت کرده

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم
چ حرفیه یکم عزت نفس داشته باش میخوای اصلن برو ازش بپرس چرا ردت کرده

نمی پرسم که بابا برام مهم نیست   شاید هیچ کس باور نکنه انقدر پر رو شدم که باهاش هم سلام علیک کنم  برای خودم عیب نمیدونم یا اینکه میدونم اون میدونه من بهش ابراز علاقه کردم . شاید انتظار نداشته  .  چون من  اون وقتی که بامن حرف میزد اون مشتاق بود تا من من خودم رو بیخیال نشون میدادم در هرحال تجربه بود .

الان که فکرشو میکنم  کار بدی نکردم  شاید یکم احساساتی شدم که نباید میشدم شاید کم کم دارم روابط عمومی رو یاد  میگیرم .  که با یه حرف ساده خام نشم فکر کنم خبریه .  رو خودم تسلط پیدا کنم . کمی ازحالت سادگی بیام بیرون

خالا شاید بنده خدا کسی زودتر از شما تو زندگیش اومده ب خاطر اون خودشو دور کرده یا دیده خ بالاتری یا ...

فکر نمیکنم کسی تو زندگیش بطور جدی باشه  از رفتارش این رو فهمیدم چون زنگ خور هم گوشیش انقدر نداره مستقیم میره سرکارش اصلا تو سالن ولو نمی‌بینمش  با اینکه پسر خوش قیافه ای هست .نمی گم دوست دختر نداره داره اما فکر نمیکنم برای ازدواج باشه نمی دونم

این آقا  خودش بمن گفت فلان روز که اومده بودی  بازدید از شعبه شما رو دیدم قیافت تو ذهنم مون ...

مهم اینه برای خودت و احساست شجاعت به خرج دادی و ابرازکردی اگه اینکارو نمیکردی یک عمر درحسرتش بودی کاش میگفتم

یه لبخند بزن... زدی؟ افرین الان دنیا قشنگ تره یه صلوات مهمونم میکنی خوش قلب