2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 2121 بازدید | 21 پست

من ۲۷ سالمه چند ماهه دیسکم پاره شده ۱۲ جلسه لیزر پرتوان رفتم استخر چند ماهه میرم مسکن که یه عالمه خوردم رعایت هم میکنم ولی بازم هنوز درد دارم دکتر گفته بیا عمل کن میترسم آخه نظرات عمل متفاوتی یکی خیلی راضیه یکی کلا ناراضی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۷ سالمه چند ماهه دیسکم پاره شده ۱۲ جلسه لیزر پرتوان رفتم استخر چند ماهه میرم مسکن که یه عالمه خو ...

دقیقااا منم لیزر پرتوان رفتم ولی ذره ای تاثیر نداشت😢

من اولا که تازه دیسکم پاره شد رفتم اون موقع درد وحشتناکی داشتم و پای راستم پاشنه رو نمیتونستم رو زمین بذارم اصلا نمیتونستم بشینم همش یا خوابیده یا راه میرفتم از اون حالت بهتر شدم ولی حالا که چند ماه گذشته هنوز کلی محدودیت دارم هیچ وقت عادی نشدم شما دیگه درمان نکردید چند وقته دیسک دارید 

من اولا که تازه دیسکم پاره شد رفتم اون موقع درد وحشتناکی داشتم و پای راستم پاشنه رو نمیتونستم رو زمی ...

تقریبا دو ماهه نه میتونم‌درست و حسابی بشینم‌و نه راه برم

سلام خوبی جیگرم؟

ببین فیزیو دردش بهت تو اون یکی تاپیک هم گفتم تا جلسه ۷ ۸ عادیه و بیشتر هم میشه تازه وسطاش دیگ واقعا عذابه

برای دیسک هم مامان من چندجا رفته بود گفته بودن عمل

بعد رفت پیش میرزا صادقی براش دارو نوشت با فیزیو الان ۳ ۴ ساله گذشته حالش خوبه دیگه

برا پامم من همینجا رفتم دکتر خوبیه 

خودش هم متخصص ارتوپد و ستون فقراته هم جراحه 

البته دروغ نگم من برای پام زیاد تاثیر چندانی از داروهاش ندیدم خودم پیش دکتر وزیری رفتم اونم جراحه و ارتوپد و ستون فقرات

دروغ نگم خیر ببینه دستش طلا بود برا من خیلی بهتر شدم 

اگه تونستی حتما برو 

تهرانم هست