2777
2789
عنوان

دیسک کمر

2118 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ۲۲ سالمه و دیسک کمری مهره ۴و۵ دارم تو راه رفتنو نشستن مشکلی ندارم اما اگه راه رفتنو نشستنم بیشتر از نیم ساعت بشه اذیت میشم جز عمل راه حلی دارید؟🥲

وای منم جدیدا به پشت که میخوابم کمر درد شدید میگیرم،اسی توام اینطوری هستی؟فقط باید به پهلو بخوابم 

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمل فقط زمانی لازمه که زمین گیر شده باشید وگرنه با فیزیوتراپی و آب درمانی خیلی بهتر میشید 

راه رفتن زیاد ممنوع 

بلند کردن سنگینی ممنوع 

خم و راست شدن زیاد ممنوع 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
از گودی کمره اون.به مرور مهره آدم خدای نکرده میزنه بیرون

گودی کمرم کمه یعنی؟چون اصلا دست زیر کمرم نمیره وقتی دراز میکشم

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆
وای منم جدیدا به پشت که میخوابم کمر درد شدید میگیرم،اسی توام اینطوری هستی؟فقط باید به پهلو بخوابم&nb ...

نه من موقع خواب خوبم اما نشستنو راه رفتن اذیت میشم🥲

استخر.  هفته ای دوسه بهر. رفقط راه برو.   قطع هم نکن

از ۲۰ سالگی.  هرکی هرچی گفت رفتم از طب شیمیایی و فیزیکی و سنتی و دارو و جوشانده و.....     

فقط استخر جوابه قطعی

ورزشهایی که دکتر میده. روزی ۳ بار انجام بده

پله.   بار سنگین.   دست شویی ایرانی. سمه

زیاد  یک حال نمون.   ایستاده.  نشسته.  یا خوابیده

درمان نداره.    فقط کمتر درد میکشی

نه زیاد از حدطبیعیه یه دکتر برو پیشگیری کن تا عین ما نشی

اصلا گودیش زیاد نیس توظاهر،اره بایدبرم ام ار ای بدم

شما دوتا مهره من ۵ تاش درگیره از ۲۸ سالگی عمل چیه؟نرمشهای اصلاحی،دستشویی فرنگی،بار سنگین برندار،آب درمانی و تقویت بنیه بدنی خودم این کارها رو نکردم الان داغونم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
استخر.  هفته ای دوسه بهر. رفقط راه برو.   قطع هم نکن از ۲۰ سالگی.  هرکی هرچی گفت رفت ...

فیزیوتراپی هم فعلا دو جلسه هست میرم فعلا ک چیزی ندیدم ادامه بدم بنظرتون؟🥲

فیزیوتراپی هم فعلا دو جلسه هست میرم فعلا ک چیزی ندیدم ادامه بدم بنظرتون؟🥲

من که نتیجه نگرفتم.        

تو طب سنتی هم. همه روش‌ها رو من رفتم.   بادکش واقعا عالی.  ولی روش‌های دیگه تاثیر نداشت