2777
2789
عنوان

عموی شوهرم

741 بازدید | 12 پست

این کاربری جدیدمه، نمی‌خواستم با کاربری قدیمیم تاپیک بزنم 

من حدود ۲ ماهه که عقد کردم با کسی که نسبت فامیلی دور داره و هیچ رفت و آمدی با هم نداشتیم

از روزای اول آشناییمون بهم گفتش که عموم و عمم انتظار داشتن با دخترشون ازدواج کنم

پدر همسرم فوت شدن و همسرم از بچگی یتیم شد

توو مراسم تعیین مهریه عموش( همون عمویی که دختر دارن و دخترشون ۳ سال پیش ازدواج کرده) خیلی رفتار بدی نشون داد و مهریه رو کم کرد، خانواده پدری منم بخاطر اینکه بحثی پیش نیاد قبول کردن اما همگی ناراحت بودن از جمله خودم 

خواهر شوهرم به تازگی ازدواج کرده و عموش که اونو پاگشا کرد به همسرم تعارف کرد که ما هم بریم و رفتیم بماند که عموش اصلا کلامی با من حرف نزد

امروز همسرم خونه ما دعوت بود، بعد از ۱ ساعت که اومد، داداشش تماس گرفت که بیا خونه، چهلم مادر بزرگ داماد عمو هستش و رنگ زده که حتما تو باید بیای مراسمش، مجبور شد بره و من خیلی ناراحت شدم چون شوهرم با عموش رودربایستی داره و چون پدر نداره هر چی عموش بگه همونه

همه از مادر شوهر و خواهر شوهر مینالن من از عموی شوهر 😕

به نظرتون چکار کنم، شوهر من تو این ۲ ماه ۳ دفعه اومده خونمون اونم با دعوت، به نظرتون اومد بهش بگم کارش اشتباس یا نه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مگه حرف حرف عموش نیس؟؟؟ دختر عموشو میگرفت گال قضیه رو میکند .. قضیه بوداره متاسفانه همسرت بچه ننه اس نمیتونه رو حرف عموش حرف بیاره شدید یاد حشمت فردوس افتادم.

اگه همسرت بدون دعوت نمیاد شمام بدون دعوت نرو خونشون همون بیرون قرار بزارین..

از من میشنوی دم عموشو ببر دعوت کردن نرو بگو جاییکه بهم احترام نزارن نمیرم حتی خونه بابام باشه چه برسه عموت

خیلی رفتو و امدت با شوهرت کمه ها چرا با هم بیرون اینا نمیرین؟ 

از نظر عمو منم عموی شوهرم خیلی با من حال نمیکنه چون دخترشو نگرفتن ولی برام مهم نیست چون شوهرم باهامه به نظرم تو یکم روابطتت رو با شوهرت حسنه کن و خلاصه تو شوهرت نفوذ کلام داشته باش هر جوری شده به عموم رو نده دعوت اینام نکن ولش کن یه عموعه که هر هزار سال یه بار شاید ببینیش

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به نظرتون باید تو جمع بحث کنم؟

بحث چیه اصلا نباید بحث کنی باید با شوهرت صمیمی شی دختر یعنی چی فقط از نامزدی دو سه بار اومده 

بهش پ بده بگو دلتنگتم برید بیرون بگردید حرف بزنید برید قدم بزنید باهم پارک برید یه کار کن دنیاش فقط تو باشی 

کتاب زنان زیرک بخون خوب شوهرتو بشناس قلقشو پیدا کن اون شوهر توعه پس فردا یه بچه بیاری شوهرتو اگر خوب رام کرده باشی همه زندگیش میشه تو و بچش عمو دیگه میره تو حاشیه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مگه حرف حرف عموش نیس؟؟؟ دختر عموشو میگرفت گال قضیه رو میکند .. قضیه بوداره متاسفانه همسرت بچه ننه اس ...

بهش گفتم عمو اینجور برخورد کرد گفت بخاطر دخترشه

اصلا خونشون نمیره، عمو و پسر عموهایش زنگ میزنن کجایی بیا خونمون

خودش بهش گفت عموم در خونه پسر عموم دیدم بهم گفت اگر میدونستم ازدواج می‌کنی دیگه نمیبینمت نمیزاشتم ازدواج کنی

خیلی رفتو و امدت با شوهرت کمه ها چرا با هم بیرون اینا نمیرین؟  از نظر عمو منم عموی شوهرم خیلی ...

با شوهرم هر شب بیرونیم یا دعوتم میکنن میرم خونشون، خانواده خودش عالین

خانواده عموش از هر طریقی وارد میشن که نزدیک بشن بهمون

رابطه م با شوهرم عالیه اما متأسفانه این اخلاقی داره که هر کی بهش زنگ زد باید جواب بده و بره ببینه چه خبره

بحث چیه اصلا نباید بحث کنی باید با شوهرت صمیمی شی دختر یعنی چی فقط از نامزدی دو سه بار اومده  ...

رابطه خیلی خیلی خوبی داریم

ازین ناراحت شدم که شوهر من زیاد خونمون نمیاد، امروز بعد از کلی خانواده م دعوتی کردن که اومد، بعد از ۱ ساعتم که ناهار خورد پاشد رفت چون عموش گفته

با شوهرم هر شب بیرونیم یا دعوتم میکنن میرم خونشون، خانواده خودش عالین خانواده عموش از هر طریقی وارد ...

خانواده عمو رو ول کن کم کم اونام ول میدن حساس نباش 

کافیه بچه دار شی همه این نخاله ها کنار میرن جای پاتم سفت میشه 

وقتتو و حواست برا شوهرت بذار اینم ویژگی همسرت دیگه با خانواده اش صمیمی هستش نمیشه کاریش کرد بلکه به مرور زمان و وارد شدن به زندگی و بیشتر شدن مسئولیت هاش بیخیال شه

رابطه خیلی خیلی خوبی داریم ازین ناراحت شدم که شوهر من زیاد خونمون نمیاد، امروز بعد از کلی خانواده م ...

بکشون سمت خودتون مرتب دعوتش کنید و جمعه ها باهم پیک نیک برین عیدا و مناسبات هم بیار سمت خودتون نذار بره اونور 

خانواده عمو رو ول کن کم کم اونام ول میدن حساس نباش  کافیه بچه دار شی همه این نخاله ها کنار میر ...

این خانواده عموش هر کاری کنن شوهرم میگه نهههه بنده خداها منظوری ندارن، با بقیه اینطور نیست 

اینا هم یه جور رفتار میکنند که خیلی دوسش داریمو از عشق و علاقه س که دورشیم