2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

97 بازدید | 16 پست

از وقتی یادم بوده داشتم درس میخوندم 

همیشه نمره هام بالا بود 

تا اینکه دقیقا موقعی که وارد دبیرستان شدم کرونا اومد

همه چی ریخت هم,وقتی که حضوری شد بازم خوندم نمره هام خوب بود ,تا اینکه شد سال کنکورم,شاید زیاد تست نزده بودم ولی انتظار نداشتم نتیجه کنکورم بد شه

دوست داشتم برم فرهنگیان, دیدم مجاز شدم خیلی خوشحال شدم,منتظر اعلام نتیجه دعوت به مصاحبه شدم وارد سایت شدم همه چی رو سرم خراب شد,دعوتم نکردن 

الان تنها راهی که مونده برام پرستاری آزاده,من این رشته رو دلی دوسش ندارم ,یه جورایی مجبورم برم با وجود اینکه شاید نتونم هزینه شهریه رو بدم

کنکور ۴۰۳ هم نمیتونم برم,میدونم که بازم هر چی بخونم با این قانون مسخره تاثیر معدل نمیتونم موفق شم

یه چیزی بگین آروم شم😭,فقط رتبمو ازم نپرسین

یه رشته دیگه رو بخون

بعد یه مدت شرایط ذهنیتو آروم تر کن 

شاید بعدش خواستی دوباره کنکور بدی!

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

یه رشته دیگه رو بخون بعد یه مدت شرایط ذهنیتو آروم تر کن  شاید بعدش خواستی دوباره کنکور بدی!

نمیتونم کنکور بدم,من برای امتحان نهاییا خیلی خونده بودم شده بود ۳ ساعت میخوابیدم ولی میخوندم شدم ۱۶.۵ ,دیگه امسال که ۵۰ درصد شده میتونم !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم کنکور بدم,من برای امتحان نهاییا خیلی خونده بودم شده بود ۳ ساعت میخوابیدم ولی میخوندم شدم ۱۶. ...

منظورم امسال نبود 

دوسه سال دیگه

منم همین بودم دقیقا

همه همین بودن

بیخیال

Keep swimming🪸🐛کاربری دست چند نفره!من و چند من دیگه بسته به شرایط و احساساتم😁

پرستاری که خوبه ؛ خدا نیامرزه موسس دانشگاه فرهنگیانو یا همه رشته ها باید شغل آینده رو معلوم استخدام کنه یا هیچ کدوم ، خدا لعنت کنه موسس دانشگاه فرهنگیانو کاش لغو بشه این دانشگاه خدا لعنت کنه موسس این دانشگاهو لعنت تا ابد لعنت به اونی که براشون حقوق و استخدام گذاشت یا همخ ی رشته ها همین باشن یا هیچ کدوم خدا لعنتشون کنه چقدر تبعیض و بی عدالتی طرف پرستار مملکته خسته شده میخواد آزمون بده معلم بشع ، از بس تبعیض هست تو مملکت 

پرستاری که خوبه ؛ خدا نیامرزه موسس دانشگاه فرهنگیانو یا همه رشته ها باید شغل آینده رو معلوم استخدام ...

من تو اقوام نزدیکمون دیدم با پارتی بازی معلم شدن وقتیم می پرسی چجوری معلم شدی میگن  آزمون استخدامی دادیم در صورتی که تو اون سالی که معلم شدن اصلا آزمون استخدامی نبوده,همین اقواممون انقدر آدمو خوار و خفیف میکنن,دلم میخواست منم قبول میشدم که حسرتمو بخورن, ولی نشد که بشه😭

هیچ راهی ندارم😭نمیدونم چیکار کنم 

پرستار وظیفش چک کردن وضع بیمار و دارو و تزریقه موقع پاندمی و حوادث غیر مترقبه کار سخته ولی در کل لولش بالاست ، پرستارا با کلاسن ولی اگه به مرگ و مریضی بقیه حالت بد میشه نرو 

پرستار وظیفش چک کردن وضع بیمار و دارو و تزریقه موقع پاندمی و حوادث غیر مترقبه کار سخته ولی در کل لول ...

اگه تکلیف کنکور اختصاصی فرهنگیان مشخص میشد اینو میدادم 

معلوم نیست تکلیفش هنوز بیشتر به خاطر دور زدن رای دیوان عدالت اداری دارع گرفته میشه خدا لعنتشون کنه

نمیدونم خدا چرا اینا رو نابود نمیکنه

آیندم نابود شد

ببخشید سر شما رو هم حرف گرفتم

کسی نیست درد و دل کنم 

به خواهرمم بگم میخواد سرزنشم کنه

اگه راهی نداشته باشم مجبورم, واقعا گیر کردم

دنیا که به آخر نرسیده عزیزم. همه چیز هم دانشگاه رفتن نیست.

چرا باید راهی را بری که حالت توش خوب نباشه. همون طور که من با دوسال سابقه کار دیگه کار نمیکنم و گذاشتم کنار. الانم دارم به کارای مورد علاقم می‌پردازم. با این تفاوت که دیگه مثل ۷ سال پیش که کنکور دادم و انتخاب رشته کردم وقت و انرژی ندارم

تازه خیلی ها اینطورین تو این رشته ولی شرایط زندگیشون اجازه نمیده کارو کنار بزارن.