2777
2789

چجور خونه داری ،بچه داری رو مدیریت میکنید از اول مهر میخوام برم سر کار خیلی استرس دارم با بچه ۱۰ماهه میترسم خوب نتونم مدیریت کنم 

کی غذا اینا درست میکنید 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كاراي خونه با همسرم تقسيم شده 

من اشپزي ميكنم همسرم تميز كاري و ….

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شب غذاتو بپز بچتون بزار مهد آوندی فقط غذا گرم میکنی یکم استراحت کن بعدش یه دستی هن به خونه بکش به همین  راحتی عادت میکنی اولش سخته

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔

تایم کاریا چقده؟ 

من پسرم یک سال و س ماهش بود ی مدت سرکار رفتم بچه ام میبردم مهد 

یکم اذیت جسمی داشت ب هر حال ولی حال روحیم خوب بود 

من روزی شیش ساعت سر کار بودم صبح زودتر بیدار میشدم صبحونه اینا میخوریم خونه رو جمع میکردم خوراکی برا بچه و خودم میزاشتم حاضر میشدیم میرفتیم

معلم از ساعت ۸ تا ۱۲ونیم سرکارم تا بیام برسم خونه میشه یک و نیم اینا 

منم معلمم ولی مدرسمون مهد داره میشه بچرو برد

اگر مهدی نداره مدرسه بزارش مهد یا اصلا خونه مامانت

غذاتم شبا درست کن

شب غذاتو بپز بچتون بزار مهد آوندی فقط غذا گرم میکنی یکم استراحت کن بعدش یه دستی هن به خونه بکش به هم ...

واااای خیلی استرس دارم شوهرمم اصلا کمک اینا نمیکنه؟ 

از ساعت ۸تا ۱۲ونیم

این که خیلی خوبه. واقعا با خونه داری فرق زیادی ندار. شب ناهار فرداتو بزار. چهار ساعت هم بچه رو بزار مهد من ۷تا۲ سرکارم بچه هم دارم درس هم خوندم خونم هم همیشه مرتبه خودم هم مرتبم واسه بچه هم همیشه وقت دارم کتاب بخونم یا دسر درست کنم

منم معلمم ولی مدرسمون مهد داره میشه بچرو برد اگر مهدی نداره مدرسه بزارش مهد یا اصلا خونه مامانت غذ ...

ن مدرسه مهد نداره فعلا میخوام ی مدت خونه مامانم بذارمش 

این که خیلی خوبه. واقعا با خونه داری فرق زیادی ندار. شب ناهار فرداتو بزار. چهار ساعت هم بچه رو بزار ...

خب راز موفقیتت چیه 😁چجور برنامه ریزی میکنی منم میترسم برا بچم کم بذارم 

2790
2778
2791
2779
2792