2777
2789
عنوان

معلم زبان

581 بازدید | 27 پست

دخترا من حس میکنم معلم زبانم باهام لج کرده

اخه یه روز سر کلاس داشت میگفت هرروز میره جلوی اینه و با خودش حرف میزنه

میدونید من اینطور ادما که با خودشون حرف میزنن زیاد دیدم خودمم اینطوریم ولی اون یه طوری تعریف میکرد که من خندم گرفت

اون پشتش به من بود وقتی خندیدم سریع برگشت سمتم گفت بیتربیت میخندی؟!!

تا نیم ساعت داشت درباره فواید حرف زدن با خودمون صحبت میکرد و کل اون نیم ساعت منو نگاه میکرد منم باز خندم گرفته بود ولی جلوی خودمو گرفتم نخندیدم و فقط حرفاشو تایید کردم

از اون روز به بعد باهام سرسنگین شد زیاد به حرفام توجه نمیکرد و حتی مسخره میکرد خیلی از حرفامو

دیروز یه تاپیک داشتیم که باید درمورد یه ادم معروف سر کلاس انگلیسی حرف میزدیم من خیلی تمرین کرده بودم و زحمت کشیده شده بود واسش

ولی اون حرف همه رو تا اخر گوش داد.. به من که رسید بهم گفت نمیخواد ادامه بدی و من واقعا ناراحت شدم چون براش وقت گزاشته بودم

شایدم با متنم موافق نبود اخه درباره یاسمین مقبلی که رفته فضا نوشته بودم و اونم با تمسخر گفت یاسمین مقبلی که اصن ایرانی نیست تو المان به دنیا اومده و مامان باباش ایرانین حتی یه روزم ایران نبوده

ولی به هرحال خیلی ناراحت شدم... به نظرتون بهش پیام بدم و بگم ناراحت شدم چون خیلی وقت گزاشته بودم و این حقم نبود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا معلم شدن هم باید جنبه داشته باشن که معلمت نداره  به علاوه سرکلاس زبان از فواید حرف زدن با ...

معلم خوبیه تدریسش عالیه و حتی فواید حرف زدن با خودمونم همشو انگلیسی حرف میزد و بهمون توضیح میداد

اما مشکلش اینه همیشه مسخره میکنه دانش اموزاشو خیلی مغروره

حتی اگه با متنم موافق نبود باید به احترام وقتی که گزاشته بودم میزاشت حرفمو بزنم

اول اینکه شخص مهمی نیست که بخوای ناراحتیت رو بهش ابراز کنی  بعدم اگه پیام بدی ممکنه بیشتر بزنه ...

درسته... مامانمم همینو میگه

ولی دوست ندارم باهام لج کنه چون قراره جدت زیادیو باهاش باشم

معلم خوبیه تدریسش عالیه و حتی فواید حرف زدن با خودمونم همشو انگلیسی حرف میزد و بهمون توضیح میداد ام ...

یه بار به ما گفت بهتون ادب یاد ندادن بعد خودش مثل بچه های دو ساله قهر میکنه😐😐