2777
2789
عنوان

معلم زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 27 پست
یه بار به ما گفت بهتون ادب یاد ندادن بعد خودش مثل بچه های دو ساله قهر میکنه😐😐

وای اره درکت میکنم خیلی بدن اینطور معلما که قهر میکنن😅

ما یدونه همینطوری داشتیم واسه 5 دقیقه دیر رسیدن سر کلاس بهم میگفت تنبل

اصلنم خوب درس نمیداد همش بچه بازی بود

اخرشم به مدیر گزارش دادم رفت به جاش یه معلم دیگه اومد

اینقدر غر میزد سر کلاس که دیگه به صداش الرژی گرفته بودم دلم نمیخواست حرف بزنه😂

بدش اینجا بود هر چی به مدیر میگفتم درموردش مدیرمون میرفت میزاشت کف دست معلمه و اونم بدتر لج میکرد باهامون انگار ارث پدرشو خوردیم

اگه یه زمانی معلم زبان شدم دوران دانشجوییم هیچوقت با زبان اموزم اینطوری رفتار نمیکنم

وای اره درکت میکنم خیلی بدن اینطور معلما که قهر میکنن😅 ما یدونه همینطوری داشتیم واسه 5 دقیقه دیر ر ...

بعد میگن چرا از مدرسه بدتون میااااد خب سگای تو خیابون انقدر پاچه نمیگیرن که این گوزای تو مدرسه وحشی‌ان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی‌تونی بری یه آموزشگاه دیگه؟ 

نه نمیتونم

هر اموزشگاهی مشکلات خودشو داره و اینکه خودتو زود باهاش وقف بدی سخته 

تازه خونمون نزدیک بهشه و مامان بابام قبول نمیکنن زبانسرامو عوض کنن

زبانسرای قبلیم مدیرش خیلی بد بود یه روز تو خیابون دیدیمش مامانم بهش گفت خیلی خوشتیپ شدی

اونم گفت خوشتیپ بودم تو هم صورتت خیلی لاغر شده😐😑

اخه زنیکه گاو تو چیکار به صورت مامانم داری که لاغر شده

تشکرتو کن برو.. تازه اصنم خوشتیپ نبود نمیدونم چرا مامانم بهش گفت خوشتیپ

مامانم تا چند روز هی بهم میگفت واقعا صورتم لاغره؟

نه نمیتونم هر اموزشگاهی مشکلات خودشو داره و اینکه خودتو زود باهاش وقف بدی سخته  تازه خونمون ن ...

خدا موقع آفریدن اینا فکر کنم اکسیر شعور و شخصیت و تموم کرده و اینارو نیافریده اینارو "ریده"😂😂😂

من فکر کردم معلم مدرسه اینجوریه حالا که آموزشگاهه سکوت نکن، برو با مدیر برخورد تند داشته باش مفت که زبان یاد نمیگیری داری پول میدی

من بچه بودم میرفتم کلاس زبان یه معلم داشتم همینجوری بود رفتم دعوا کردم از ترم بعد دیگه تو آموزشگاه ندیدمش😂😂

وای خیلی بدن اینطور معلما انگار عقده دارن

تک فرزنده و خودشم میگه من و لوس بار آوردن، هنوز تو جو و فضای خونه و رفتارای پدر مادرش گیر کرده و معلومه این آدم تو جامعه اینجوری میشه😐

خدا موقع آفریدن اینا فکر کنم اکسیر شعور و شخصیت و تموم کرده و اینارو نیافریده اینارو "ریده"😂😂😂 م ...

عزیزم مدیره.. صاحب کل اون اموزشگاهه

من چی بگم بهش؟😂 خودش که نمیتونه خودشو ادب کنه

خداروشکر زبانسرامو عوض کردم رفتم امتحان تعیین سطح دادم الان دارم چند تا کتاب بالاتر از بقیه همکلاسیام تو زبانسرای قبلیم درس میخونم

چون از زبانسراشون رفته بودم حرصش گرفت

همیشه میگفت تو باید تو زبانسرای خودمون فارغ التحصیل شی