2777
2789

پسرم ۴ ماهشه ، واقعا دیگه دست و شون برام نمونده ، بزازمش زمین جیغ میزنه مدام‌باید بغل باشه ... با بغل مشکلی ندارم ، ولی این که باید راه ببرمش دیوونم‌میکنه ،‌تازه از سه بعد از ظهر کلافه میشه و حوصله ش سر میره جیغ میزنه که یعنی میگه ببریدم بیرون ...  تا شش که شوهرم‌میاد میرم دم در میشینم اونم ماشینارو میبینه ادمارو میبینه ارومه تا شوهرمم بیاد ببرتش بیرون دور دور ارومه 

راهی هست واقعا ؟

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من یازده ماهش هست با اینکه چهار دست و پا میره هنوز میگه بغلم کنید و راه برید😑

فقط باید چند روز بذاریش زمین وبه گریه هاش توجه نکنی تا عادت کنه

دختر من رفلاکس پنهان داشت، جراحی هم شده بود، دکتر گفته بود نباید زیاد گریه کنه مجبور بودم چند ماه اول بغل کنم بغلی شد 

دختر من یازده ماهش هست با اینکه چهار دست و پا میره هنوز میگه بغلم کنید و راه برید😑 فقط باید چند رو ...

منم چون کولیک داشت بغل میکردم اونموقع میدونستم درد داره الان واقعا برا چی بغل کنم خب ... چقد جون دارم 

براش زمین بازی بگیر 

ب اسباب بازیاش هیچ توجهی نداره ولی جلوش سه راه برق بزار ... باش ی ده دقیقه سرگرمه بعدم دوباره جیغ

خب سنی نداره بچت..حداقل تا یکسال بزار تو آغوشت باشه.بعدش خوب میشه..الان بغلی شدن معنا نداره تو این س ...

با اغوش اصلا مشکلی ندارم از صبح تا شب بغل باشه خب اون میگه پاشو منو راه ببرون از خونه خسته میشه میگه پاشو منو ببرم دم در .... خب نمیشه ک 

ب اسباب بازیاش هیچ توجهی نداره ولی جلوش سه راه برق بزار ... باش ی ده دقیقه سرگرمه بعدم دوباره جیغ

الهی حق داری خسته باشی ولی سرش رو گرم کن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با اغوش اصلا مشکلی ندارم از صبح تا شب بغل باشه خب اون میگه پاشو منو راه ببرون از خونه خسته میشه میگه ...

اااخی عزیزم🥹 بچه هامون طفلی تو اپارتمان زندانی شدن..کالسکه بگیر ببرش بیرون که اذیت نشی

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
اااخی عزیزم🥹 بچه هامون طفلی تو اپارتمان زندانی شدن..کالسکه بگیر ببرش بیرون که اذیت نشی

‌دیگه تصمیم گرفتم اینکارو کنم اگر راهی نبود که خودمم لاغر شم دیگه 

منم چون کولیک داشت بغل میکردم اونموقع میدونستم درد داره الان واقعا برا چی بغل کنم خب ... چقد جون دار ...

من به زندگیم نمی رسم، خیلی سخته، اگر طاقت گریه هاش رو داری چند روز بذار زمین  وباهاش بازی کن، هرچی بزرگتر بشن بیشتر می فهمن و سخت تر میشه