2777
2789
عنوان

بارداری باای یو ای

194 بازدید | 28 پست

سلام دوستان من ۱۴پریودم یعنی ۸شهریور ای یوای کردم امروز۷روزمونده به پریودم ازدیروزه دردشدیدزیرشکم دارم نافمم دردمیکنه معده دردشدیدم دارم میشه از علایم بارداری باشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله ک بارداری استرس نداشته باش من ۵روز از موعدم گذشته هیـــــچ علایمی ندارم دلم گرفته همین حالا یهویی باخودم گفتم حتما باردارنیستم که هیچ علایمی ندارم 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

من تجربه آی یو آی ندارم اما بارداری دارم علائم اولیه بارداری خیلی شبیه پریوده

سلام من همیشه دوروزمونده به پریودم فقط ترشح دارم دردندارم اصلااین میتونه امیدوارکننده باشه؟

ان شا الله ک بارداری استرس نداشته باش من ۵روز از موعدم گذشته هیـــــچ علایمی ندارم دلم گرفته همین حا ...

سلام عزیزم شماهم آی یوای کردی؟؟پنج روزگذشته خب بی بی بزن

سلام عزیزم شماهم آی یوای کردی؟؟پنج روزگذشته خب بی بی بزن

سلام گلم نه من پلی کیستیکم همینجوری اقدام داشتم لعنتی جمعه ست داروخانه بسته دیگه امروز طاقت ندارم ۹۹درصد مطمعنم ک باردارنیستم الکی این چندروزم صبرکردم اخه هیچ علایمی ندارم هیــــــــــچ یعنی میشه باردارباشم؟

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

نمیخوام الکی امیدوارت کنم اما آره احتما بارداری داری بی بی چک بزن

دکترم گفته ای یوای کردی دوهفته صبرکن میشه چهارشنبه هفته بعد خداکنه باشم انتظارخیلی سخته 

سلام گلم نه من پلی کیستیکم همینجوری اقدام داشتم لعنتی جمعه ست داروخانه بسته دیگه امروز طاقت ندارم ۹۹ ...

عزمزمه منم تنبلی تخمدان دارم ای یوای کردم آره کساییودیدم که هیچ علائمی نداشتن مثبت شدن

عزمزمه منم تنبلی تخمدان دارم ای یوای کردم آره کساییودیدم که هیچ علائمی نداشتن مثبت شدن

میخواستم سه شنبه بی بی چک بزنم امروز بی تاب شدم و بی بی چک هم ندارم قبلامیخواستم پری بشم جوش میزدم سینه هام وکشاله رونم و کمرم درد میگرفت حالا هیچی هیچی هیچی. ترشحم دارم کمه

دکترم گفته ای یوای کردی دوهفته صبرکن میشه چهارشنبه هفته بعد خداکنه باشم انتظارخیلی سخته 

خودتو مشغول کن ک بهش فکر نکنی استرس باعث میشه ک هورمونات بهم بریزه و این برا بارداری بده ان شا الله ک بارداری گلم