2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چجوری با دلتنگی کنار بیام دارم دیوونه میشم شما تاحالا شده وابسته ی آدمی باشین بعد یهو ازش دو ...

اره و میدونم خیلی سخته و با یاداوری خاطرات هرلحظه بغض میکنی و حس میکنی ته دنیاس 

نمیدونم چجوری با دلتنگی کنار بیام دارم دیوونه میشم شما تاحالا شده وابسته ی آدمی باشین بعد یهو ازش دو ...

بله شده.. تمامه زندگیم شد و بعو خودش ولم کرد و تمام زندگیم خراب شد.. اما خودش خوشه..

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
اره و میدونم خیلی سخته و با یاداوری خاطرات هرلحظه بغض میکنی و حس میکنی ته دنیاس 

یعنی ما دوسال تموم هر روزو شبشو باهم بودیم همه جا پیشم بود خیلی بهم وابستس هم من هم اون خیلی همو دوست داریم این دوری خیلی سخته چجوری باهاش کنار بیام دارم اذیت میشم

خوبه که ازش جدانشدی چون تحمل اون درد بدتراز چیزیه که الان داری تجربه میکنی

سعی کن خودتو با کتابی فیلمی یا هرکاری ک بلدی سرگرم کنی چون دیریازود میبینیش قدر همین لحظه ور بدون که دارییش حتی اگ ازش دوری

سعی کن خودتو با کتابی فیلمی یا هرکاری ک بلدی سرگرم کنی چون دیریازود میبینیش قدر همین لحظه ور بدون که ...

هرکاری میکنم یهو چشام پر میشه الانم ک شارژ کارت تلفنش تموم شده میدونم دگ نمیتونه بهم زنگ بزنه بدتر شدم