2777
2789
عنوان

تب بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 38 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ممکنه برا دندون یه همچین تب سنگینی کنه؟

دندون دراوردن تب نداره. نهایتا یکم دمای بدن بچه بالا بره . ولی تو ایام دندون دراوردن سیستم ایمنی بچه ضعیف  میشه و مستعد ویروس گرفتن . اگه تا سه روز تب کنترل نشد باید متخصص چک کنه. انواع ویروسا هستن که بچه ها میگیرن متاسفانه. شایع ترینش رزوئلاس. ۳روز تب بالا و بعد یکم دونه میزنه بدنش. دونه ها نشونه ی خوب شدن بیماریه

خب شما براساس وزنش و دوزی که روی دارو نوشته بایدبدی،بعد صبر کنی نتیجه بگیری که مروفن معمولا میاره پا ...

ببین گلم ترسیدم اخه فک کنم بخاطر دندون اسیابش باسه یه هفته اسهال بود دیدم یکی دراومده فک کنم تبش بخاطر اونیکی دندونشع اخه یهو شروع شد دیدم بچم داغه رو سی نه برایاس وزنش پنج سیسی باس بدم که من چهار تا دادم چهل دقیقه گذش اثر نکرد همزمان پاشویه هم کردم براهمین استامینوفن شیاف گذاشتم حالا ترسم اینه بد نباشه

ببین گلم ترسیدم اخه فک کنم بخاطر دندون اسیابش باسه یه هفته اسهال بود دیدم یکی دراومده فک کنم تبش بخا ...

نه فکر نکنم بد باشه،ولی خب دختر خوبی باش دیگه نکن اینکارو

همه از تب بچه میترسیم و درکت میکنم.

نه. ازمایش برا چی؟ گفتم بهش ک باباش مریض بود.گلوش هم چک کرد گفت ملتهبه یکم. 

دختر منم اینجور گفت.ازمایش نوشت.عفونت خون داشت.۱۳/۰بود براش شربت نوشت.توروخدا بگید خیلی زیاده چرااینجور شد

دندون دراوردن تب نداره. نهایتا یکم دمای بدن بچه بالا بره . ولی تو ایام دندون دراوردن سیستم ایمنی بچه ...

اهان.مرسی عزیزم امیدوارم تموم شه این پروسه ب خیر و خوشی

نه فکر نکنم بد باشه،ولی خب دختر خوبی باش دیگه نکن اینکارو همه از تب بچه میترسیم و درکت میکنم.

ممنونم عزیزم خیلی ترسیدم عین کوره اس بچم منتظرم ببینم شیاف اثر میکنه یانه اومدم بپرسم نی نی سایت از شما دیدم اسی خداخیرش بده تایپیک زده منم گفتم