2777
2789
عنوان

تب بالا

486 بازدید | 38 پست

سلام. بپم ۹ ماهشه. دو روزه تب بالا ۳۸ داره گاهی تا ۳۹ و نیم میره. پروفن میدادم و استا. امشب دکتر بردم گفت پزوفن برا سن این خوب نیس. شیاف استا داد و قطره استا 

اما فایده نداره. چیکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با پاشویه مجبوری کنترلش کنی. بچه های من دارو براشون جواب نمیده هیچ وقت. فقط پاشویه یکم تب شون و پایین میاره. با آب ولرم پاشویه کن. بچه ی من دفعه ی پیش که مریض شد داشت از دستم میرفت. هیچ طوری تب پایین نمیومد. مامانم از هولش یه خیار سرد از یخچال اورد داد بهش. بچه م کار خدا بود گرفت و خورد و یکم تبش پایین اومد 

با پاشویه مجبوری کنترلش کنی. بچه های من دارو براشون جواب نمیده هیچ وقت. فقط پاشویه یکم تب شون و پایی ...

😭چقدر بده این حالت. پاشویع میکنم گریه میکنه. از خواب بیدار میشه 

جواب منم بده استرس گرفتم دارو دوتا به فاصله چهل دقیقه باهم دادم 

خب شما براساس وزنش و دوزی که روی دارو نوشته بایدبدی،بعد صبر کنی نتیجه بگیری که مروفن معمولا میاره پایین

اما خب اول حتما باید استامینوفن بدی و پاشویه بعد پروفن

الانم دادی دیگه ، اما ایشالا هیچوقت نریض نشه،هروقت تب کرد از استامینوفن شروع کن و پاشویه، پنجره رو باز کن تهویه برقرارشه،لباسشو کم کن،بعد اگر نشد برو سراغ پروفن