2777
2789
عنوان

بیاید یدقعه🥺

90 بازدید | 9 پست

من بابام معتاد بود یبار ترک کرد ولی ناموفق بود ولی ایندفعه که ترک کرد دوساله پاکه 

ولی چند شبه شک افتاده بود تو دلم امشب وقتی لباسارو مامانم گفت از ماشین در بیارم یه پلاستیک کوچیک افتادع بود بیرون که سیاه بود چیزای توش فکر کنم آب شده بود

دلشوره گرفتم حالم اصلا خوب نیست نمیدونم شایدم میخواسته مارو امتحان کنه نمیدونم 

تو این دوساله مه بابام ترک کرده یه شبم آروم نخوابیده همش کف پاهاش میسوخت و داغ بود آزمایشاشم خوب بود اما امشب نگفت پام درد میکنه و خوابید چیکارکنم که مطمین تر بشم توروخدا راهنماییم کنید به مامانمم جریانو گفتم اون بنده خداهم حالش بهم ریخت ولی کلی باهاش جرف زدم که ری اکشنی نشون نده 

بنظرتون بهترین برخورد چیه ؟

مامانم لباسارو ریخت تو ماشین تو جیباشو نگاه نکرد چون معمولا جیباشو خودش خالی میکرد

عزيزم از ي سني ب بعد ترك كردن ترياك براشون ضرر داره ها

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۴۹سالش بود ترک کرد الان ۵۱ سالشه چرا چه ضرری🥺

خب ٤٩ ، ٥٠ جوونه

ولي بالاي ٦٠، ٧٠ ميگن هركي ترك كرده ي جاي بدنش ي داستاني شده

ولي گلم غصه نخور الان كسي اين چيزا مثل قبلا براش مهم نيست وقتي دختر ١٥ سالشه وسط خيابون سيگار و سيگاري و فلان ميكشه ديگه كي با اقاي ٥٠ ساله كار داره

ولي نذار بفهمه ك شما شك كردين 

همينجوري مخفيانه بمونه

البته اميدوارم كه اشتباه برداشت كرده باشي ولي دركل ناراحت نباش الان طبيعيه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
خب ٤٩ ، ٥٠ جوونه ولي بالاي ٦٠، ٧٠ ميگن هركي ترك كرده ي جاي بدنش ي داستاني شده ولي گلم غصه نخور الا ...

اگه مواد تو زندگیمون نبود همه چی خیلب بهتر بود ممنون میشم دعا کنی همون سوء تفاهم باشه 🥲🧡

اگه مواد تو زندگیمون نبود همه چی خیلب بهتر بود ممنون میشم دعا کنی همون سوء تفاهم باشه 🥲🧡

پس حتما سوتفاهم بوده گلم 🌹

امضات حالمو خوب کرد چون منتظر یه موفقیتم🥲🧡

به اون چيزي كه تو ذهنته خييييلي زودتر از تصورت ميرسي اين و بهت قول ميدم

خدايا شكرت كه اين دوستم بعد ارزوي قلبيش رسيد😍😍😍🌹🌹🌹💃💃💃🙏🙏🙏