2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حیف که آخر کشته میشن کاش میشد جلوی کشته شدنشون رو گرفت😔

یه سریام میگن کشته نمیشه  و فوت می کنه و بعدش بقیه ائمه میان و حکومت می کنن تا ابروهاشون عین ریششون سفید میشه و بعد می میرن 

شیعه معتقد به رجعت یعنی بازگشت ائمه هست 

بهتره کتابای معروف شیعه در این مورد رو مطالعه کنید گلم 

مثل منتهی الامال و ... 

بهتره از 09640 سوالات شرعی قسمت اعتقادی سوالاتونو بپرسید گلم 

اخه اگه دنیا درست شه  مردم راحت میچسبن به آخرتشون : /discussion/topic/11981781/%d8%a7%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86?postId=309203910

فکر نکنم

مردم همون مردم دوران بقیه ائمه هستن 

مال پرست و شهوت پرست و شکم پرست 

الان که امتحانا داره سخت میشه معلوم میشه کی راست می گه و سر دینش باقی می مونه 

این امتحانا از طرف خدا برای اینه که فقط خالص ها پای دینشون باقی بمونن و بقیه از دین جدا بشن و دیگه مثل زمان بقیه ی اماما نشه و امام زمان با منافقا انقلاب نکنه 

با خالصا و راستگو ها سر دین و آخرتشون انقلاب کنه و موفق بشه  

فکر نکنم مردم همون مردم دوران بقیه ائمه هستن  مال پرست و شهوت پرست و شکم پرست  الان که ...

فعلا از امتحانا سربلند شدم

حس خوبی نسبت به آینده دارم

ولی خب کمی هم میترسم

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
فعلا از امتحانا سربلند شدم حس خوبی نسبت به آینده دارم ولی خب کمی هم میترسم

حواست به لقمت خیلیی باشه 

بر اساس روایات دشمن اهل بیت سه کس هستن 

یا حرام خورن 

یا تخم حرام و یا تخم حیض

او دوتا که نیستیم 

ان شا الله که لقممون حلال می مونه و به برکت اون لقمه هم محبت اهل بیت و خدا تو دلمون می مونه و از دین جدا نمیشیم 

برای ایکه تقواتون به خطر نیفته به نمازاتونم خیلیی حواستون باشه 

زبارت اربعین و 51 رکعت نماز مومن در شبانه روز و .... از علامتای مومن در حدیث پدر امام زمان هست 

انگاری خواستن راه ظهور امام بعدی رو بهمون نشون بدن 😊🌺

لقمتون که حلال باشه و دعاتون کنن خصوصا تو زیارتگاه ها و یا حتی بعد نناز و یا حتی خودتون در روز به نیت تعجیل در فرج صلوات بفرستین و به همه خوبی کنید تا تو دلشون دعاتون کنن 

خودتون میبینید که علاقتون به عبادت خدا و قرآن و ... چندین برابر میشه و به راحتی و با لذت و حضور قلب و علاقه  انجامشون میدین و اطاعت خدام راحت میشه براتون ❤💙 

حواست به لقمت خیلیی باشه  بر اساس روایات دشمن اهل بیت سه کس هستن  یا حرام خورن  یا ...

من خیلی وقته عاشقم عزیزم

عاشق همون راهی شدم که خودتم شدی

ولی نذاشتم کسی متوجه شه.تو سکوت مطلق خودمو میزارم

الانم چون فهمیدم شما هم از همونایی گفتم

من خیلی وقته عاشقم عزیزم عاشق همون راهی شدم که خودتم شدی ولی نذاشتم کسی متوجه شه.تو سکوت مطلق خودم ...

خوشبختم عزیزم ❤❤❤❤❤😊

شب جمعه هم هست 

خیلییی منو دعام کنید 

دعا کنید عاقبت بخیر بشم 

اگه دوست دارین موقع حکومت امام زمان رو ببینید شب جمعه هام سوره اسرا رو با معنی و اگه شد با تفسیر بخونید گلم ❤❤

منم دعام کنید 😍😊

من نفهمیدم یعنی چی

یعنی ظهور علائمی داره که تا به اینجا فقط مقدار کمی ازش رو شاهد هستیم

مشکلاتی که اسی میگه هنوز تو راهه....‌این روزا روزای خوشه

وقتی که با اون سختی ها مواجه بشیم.... زمانی که اسمی از اسلام باقی نمونه اون وقت متوجه میشم چی میگم

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
یعنی ظهور علائمی داره که تا به اینجا فقط مقدار کمی ازش رو شاهد هستیم مشکلاتی که اسی میگه هنوز تو را ...

تا همینجاشم بی پولی ما رو پا ره کرده

یعنی ظهور علائمی داره که تا به اینجا فقط مقدار کمی ازش رو شاهد هستیم مشکلاتی که اسی میگه هنوز تو را ...

ولی من فک میکنم بیشتر علایم اتفاق افتاده..ازاسلامم تقریبا چیزی جز اسمش نمونده..

ولی من فک میکنم بیشتر علایم اتفاق افتاده..ازاسلامم تقریبا چیزی جز اسمش نمونده..

اشتباه فکر میکنی.... اونایی که تو هر مراسم مذهبی دور هم جمع میشن و خار تو چشم دشمن میشن پایبند به اسلام واقعی هستن

اون ۱۷ میلیون زائری که که هر ساله میرن به حرم امام رضا مسلمون های واقعین 

اونایی که هر محرم با تمام معرفت تو مراسم محرم شرکت میکنن و تو حسینیه ها جای سوزن انداختن نیست

اون ۸ میلیون زائری که ۸۶ کیلومتر اربعین با دمای ۵۶ درجه با پای پیاده تا حرم امام حسین میرن از ته قلب به اسلام باور دارن

اگه از اسلام چیزی جز اسمش باقی نمونده.... اگه چیزیکه میگی باشه.... میشه بگی چرا رسانه های بیگانه خودشون و دارن میکشن تا مسلمونا رو دور کنن از دین و ایمون؟؟ چه دلیلی داره نسبت به چیزی که تنها اسمش باقی مونده اینقدر کینه به خرج بدن وقتی اسلام به مو بنده؟

اشتباه فکر میکنی.... اسلام واضح تر شده اتفاقا..... شاید باورت نشه ولی امسال محرم حسینیه ها نسبت به سال های گذشته شلوغ تر و حضور مردم پر شور تر شده:)

تا همینجاشم بی پولی ما رو پا ره کرده

مشکل فقط مالی نیست..... مگه امام زمان میاد که تنها مشکل مالی و حل کنه؟؟ مشکلات آخرالزمان نسبت به مشکلات الان زمین تا آسمون فرق داره 

کدوم بی پولی وقتی مردم تو ۸ میلیون خرج یه میکاپ میکنن تو سالن های زیبایی میکنن به زخم زندگی بزنن؟؟ لابد دارن که اینقدر اضافه میارن که برای زیبایی خرج میکنن 

ازاسلام چیزی جز اسمش نمونده..چندنفرازاطرافیانت نماز میخونن؟!

چرا واسه چیزی که جز اسم ازش هیچی نمونده این همه ازش نفرت دارن و دائما کینه توزانه راجبش حرف میزنن؟ مگه نمیگی هیچی از اسلام نمونده؟ خب دلیل بیار شاید منم قانع شدم... نه که یه حرف و تکرار کنی