2777
2789
دلیل آوردم..چندنفر اطرافت نماز میخونن؟!

فقط میگه از اسلام چیزی باقی نمونده.... خدا پدر و مادرت و بیامرزه خب یه چیزی برای اثبات ادعایی که میکنی بگو

تو به اطرافیان من چی کار داری وقتی صف کیلومتری برای خوندن نماز پشت رهبر تشکیل شد؟ اون صف کیلو متری که تو حرم امام رضا برای خوندن نماز جماعت تشکیل شد رو ندیدی؟

نماز کیلومتری عید قربان چطور؟؟

رفتی به یه حسینیه محض رضای خدا سر بزنی و ببینی که مرد و زن از پیر و جوون اومدن و همشون اول نماز خوندن بعد مراسم وشروع کردن

نماز ظهر عاشورا رو ندیدی؟؟😒

بیا.... اینم دلیل دیگه برای اینکه هنوزهم اسلام واقعی وجود داره

من دلایلم رو گفتم

اگه قراره بازم هی بگی از اسلام چیزی جز اسمش نمونده میشه نرود میخ آهنین بر سنگ که من اصلا حال و حوصله بحث برای متقاعد کردن کسی که با دلیل هم متوجه نمیشه ندارم

🌱🫂Softly , I become endless, in you 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط میگه از اسلام چیزی باقی نمونده.... خدا پدر و مادرت و بیامرزه خب یه چیزی برای اثبات ادعایی که میک ...

اونا رو ول کن،تمام اطرافیان منم ازاین نمازا خوندن ولی به تعداد انگشتای دستم نماز خون واقعی اطرافم ندیدم..اینم آیه ی قرآن:نماز امر سختی است مگر بر خداپرستان واقعی..خودتون که دیدین حتی رهبری هم گفتن،به قله رسیدیم 

اونا رو ول کن،تمام اطرافیان منم ازاین نمازا خوندن ولی به تعداد انگشتای دستم نماز خون واقعی اطرافم ند ...

ما حق قضاوت کردن نداریم

چی کار داریم کی نماز خون واقعیه کی نه؟ قاضی خداست.... ما در جایگاهی نیستیم که بخوایم بگیم کی خوبه کی بد

نماز خودش پاک کننده گناهانه.... ممکنه با یه نماز گناهانش بخشیده بشه

با یه سجده ساده تو نماز که میکنیم ۷۰ هزار تا گناه ریخته میشه

با یه قطره اشک برای عزای امام حسین کل گناها برداشته میشن

ما کی باشیم که بنده های خدا رو قضاوت کنیم؟

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
ما حق قضاوت کردن نداریم چی کار داریم کی نماز خون واقعیه کی نه؟ قاضی خداست.... ما در جایگاهی نیستیم ...

من کسیو قضاوت نکردم..من میگم چیزی ازاسلام جز اسمش نمونده..همینکه امسال ماه رمضان هرکس روزه می‌گرفت اطرافیان باتعجب می پرسیدن مگه روزه گرفتی!!؟؟درحالیکه قدیما هرکس روزه نمی‌گرفت باتعجب میگفتن مگه روزه نگرفتی؟؟!!قبح خیلی از گناهان ریخته شده..

اقلیت همه جا هست🤷🏻‍♀️

کتاب کیمیای محبت رجبلی خیاط نوشته یک مسافت طولانی رو توی تهران پیاده می‌ره فقط یک آدم میبینه..حتی طبق سوره ی واقعه تعداد مومنان واقعی در آخرالزمان کمه،کم..وقلیل من الاخرین..چندنفر به امام حسین نامه نوشتن؟چند نفر کنارش موندن؟اون پولی که ابن زیاد وعده داده بود معادل چندمیلیارد زمان ماست..منتظران مهدی به گوش باشید حسین را منتظرانش کشتن