2777
2789
ولی نزدیکه.  دیگه چقدرشو هیچکس نمیدونه اما از روی نشانه ها و گفته ها نزدیکه حتی با اینکه قدرت ...

آره نزدیکه 

من یه روز یه گناهی از یه نفر دیدم خیلیی ناراحت شدم و گریه کردم و به همین نیت قرآن باز کردم 

اول سوره روم یا قصص بود یادم نیست دقیقا 

تو تفسیر نمونه تو تفسیر آیات نوشته بود شان نزول این آیه ها برا زمانی هست که مسلمونا تو شعب ابیطالب بودن و دیگه نا امید شده بودن 

و خدا بهشون وعده داد که شما حتی امپراطوری رم رو هم شکست میدین و قدرتتون تا این حد زیاد میشه 

تاویلشم برای اخر الزمان هست که هیچ کس باورش نمیشه که سپاه شیعه دشمنان اسلام رو شکست بده و  موفق بشه و همه نا امید میشن 

اما به دفعه موفق میشن و  امام زمان ظهور می تونه ظهور کنه😍😍😍😍😍😍😍😍

کلی دلگرم شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند درصد مردم واقعا مضطر شدن و از ته دل امام رو میخوان ؟ همه غرق مادیات و مشکلات دنیوی یا فساد هستن ،، این ایه سوره جمعه توضیح میده

وَإِذَا رَأَوْا تِجَارَةً أَوْ لَهْوًا انْفَضُّوا إِلَيْهَا وَتَرَكُوكَ قَائِمًا قُلْ مَا عِنْدَ اللَّهِ خَيْرٌ مِنَ اللَّهْوِ وَمِنَ التِّجَارَةِ وَاللَّهُ خَيْرُ الرَّازِقِينَ ﴿۱۱﴾

و چون داد و ستد يا سرگرميى ببينند به سوى آن روى‏آور مى ‏شوند و تو را در حالى كه ايستاده‏ اى(قیام کرده ای) ترك مى كنند بگو آنچه نزد خداست از سرگرمى و از داد و ستد بهتر است و خدا بهترين روزى دهندگان است (۱۱)

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اتفاقا عدل خدا با ظهور امام زمان برقرار میشه و یکی از نشانه های عدل اینکه همه بتونن نظراتشون رو بدون ...

عدل مالی مهم تره گلم 

تو ارزش پول کل کشورای دنیا 

چرا ما باید ارزش اسکناسمون کم تر از آمریکا باشه گلم 

مگه ما آدم نیستیم 

چون اونا قدرت دارن باید پولشون از همه کشورا با ارزش تر باشه

آره نزدیکه  من یه روز یه گناهی از یه نفر دیدم خیلیی ناراحت شدم و گریه کردم و به همین نیت قرآن ...

دقیقا مث زمان جنگ 

که هیچکس فکر نمیکرد ایران بتونه …..

اونجا هم امداد غیبی رسیده

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
 خب الان این چه ربطی به تاپیک داشت 😐😐😐😐😐😐😐😐

دقیقا مشکل همینجاست که همه به این جا نمیرسن گلم و همه مجاهد نمیشن گلم 

همه باید خودشون به اینجا برسن 

به قول رهبر به بصیرت برسن 

هر چی من بیام بگم از غیب بهم گفتن مانع ظهور امام زمان اسرائیل به عنوان حکومت یهود و آمریکا و کانادا و ... به عنوان حکومت های مذهب کاتولیک و در نتیجه حامیان اسرائیل و یهود هستن شما باور می کنی ؟؟ 

نه گلم 

پس خودت باید با بی تقوایی و ترک گناه به اینجا برسی گلم و چشمت باز بشه عزیزم 

من آخرین چیزی شنیدم اینه که وقتی امام ظهور میکنن آخرش کشته میشن وروز قیامت میشه

نه گلم 

اعتقاد شیعه اینه که رجعت شکل می گیره و بقیه اماما هم میان و تا ابروهاشونم مثل ریشاشون سفید میشه حکومت می کنن و بعدم می میرن 

البته عقیده و حرف زیاده 

کتاب منتهی الامال رو مطالعه کنید گلم 

آره نزدیکه  من یه روز یه گناهی از یه نفر دیدم خیلیی ناراحت شدم و گریه کردم و به همین نیت قرآن ...

اره میگن توسط سپاه یمانی موفق میشن

به اطلاع برسونم کاربری دست دو نفره ⁦👩‍❤️‍👩⁩                   
من آخرین چیزی شنیدم اینه که وقتی امام ظهور میکنن آخرش کشته میشن وروز قیامت میشه

اشتباه شنیدین

امام زمان در نهایت شهید میشن و دوباره همه ائمه رجعت میکنن و دوباره همشون حکومت میکنن تا به مرگ طبیعی از دنیا برن

بعد از پایان حکومت آخرین امام قیامت آغاز میشه

چند درصد مردم واقعا مضطر شدن و از ته دل امام رو میخوان ؟ همه غرق مادیات و مشکلات دنیوی یا فساد هستن ...

اره واقعا 

همینم هست که امام صادق علیه السلام میفرمایند شیعیان ما شب جمعه تو نماز شبشون سوره جمعه رو بخونن 

دقیقا به خاطر اینه که ماها از نماز عبادی سیاسی جمعه و از حگومت اسلامی مون دفاع کنیم تا امامزمانمون بتونه ظهور کنه 

اکثرا با این که تمام مراجع فرمودن 

نمی دونن و قبول ندارن که حفظ نظام از اوجب واجباته گلم 

پاریال که اغتشاشات شده بود یکی از فامیامو که جزو همونا بود دیدم که می گفت چرا ازشون طرفداری نکردین 

قبلش کلر خدا به دلم افتاد که این چند سال دیگه طلاق می گیره و زندگیش نابود میشه 

یعنی از غیب بهم گفتن 

هر چی هم بهم گفتن تا حالا اتفاق افتاده و رد خور نداره 

قبلش کار خدا سوالش به دلم میفته و همون روز یا فردا جوابو کار خدا بدون این که از کسی سوالی کنم خدا بهم میرسونه

این تو خیلیی از متقین هست و برا خودشون عادیه

خلاصه فهمیدم که چرا میگن برای حل دعوای زن و شوهری پنج تا سوره جمعه خوبه 

چون کسی که بخواد با این نظام دشمنی کنه در ۸قیقت با امام زمان دشمنی کرده و فاتحش خوندس 

خودش زندگیش جهنم میشه 

یا این دنیا 

یا اون دنیا   

خودمم هر وقت گناهی بکنم پاشو تو زندگیم می خورم 

فقط این نیست  

خب میگم اگه همه ی آدمای بد میمیرن پس کی امام رو میکشه مگه نمیگن صلح میشه🥺

با ظهور امام زمان شیطان کشته میشه

ولی نفس اماره نه🙂

تو روایات اومده یه پیرزن اینکارو میکنه

ان شاءالله همه اینا بعد از ظهور مشخص میشه 

سرچ کن اینجا اینطوریه که فقط منتظرن یه چیز برخلاف عقیدشون بگی.  

نه خدا شاهده گلم 

ان شا الله خودت با ترک گناه چشمت باز میشه و به همه چیز میرسی گلم

بعد نمازات بهتر از کیمیای آیت الله نخودکی رو قشنگ مطالعش کن و بهش عمل کن 

بعد سه روز که بهش عمل کنی خودت چشمت باز میشه گلم و یه مدت هم طول میکشه تا مانع ظهور امام زمان رو بهت میرسونن 

در اثر ارتباط قلبی که با خدا برقرار می کنی

چشمت باز میشه گلم   

به شرطی که بتونی عزیزم 

یه سوالاتی تو ذهنت شکل می گیره و جواب همونا رو خدا برات همون روز میذاره تو دهن یکی بندگانش و بهت میرسونه گلم 

چون تو از کسی سوالی نپرسیدی مطمئن میشی که کار خدا بوده و همون درست ترین جوابه