من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:)
من دلم میخواد بعد از دوسال شیردهی بچم شروع کنم و قصدشو دارم عجیب سمتش کشش دارم ،یکی از دلایلشم اینه که آدم مریض نمیشه یعنی قندو فشار و چربی و چاقی سمت آدم نمیاد و بدن رو کاملا خشک و استخونی میکنه و بنوعی پادزهره,بنظرتون تصمیم بدی گرفتم؟
تاپیک اینکه چجور اسموکینگ رو ترک کنیم هم میترکونید؟
لامصبا اینکه دیگه مفیده برا چی میترکوند حتما باید آدم از شدهر خیانتکار و جاری مکار حرف بزنید نمیتونید چار تا مطلب خوب با هم رد و بدل کنید واقعا که واقعاااا که
به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجبتر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید