2777
2789
عنوان

شوهر گاوه من

1320 بازدید | 38 پست

وای خیلی ناراحتم 

چندوقت پیش خاله شوهرم از شهرستان اومده بود داداشش پیله کرده بیاباهم دعوتش کنیم 

ازاونجایی که خانواده شوهرم پرجمعیتن و هربار یکی میاد من مخالفت کردم گفتم داداش وخواهر و نوه ها کمن که خالتم دعوت کنیم 

اینم بگم اینا بخوان یکیو دعوت کنن همه رو دعوت میکنن 

گفتم به دادشت بگو نه اگه میخواد دعوت کنه خودش بکنه کاری به ما نداشته باشه 

حالا اومده مگه امشب دعوتی گفتم من نمیام بگو مامانم قبل تر دعوت کرده  قبول کردیم  گفت نه برو بچه رو بزار گفتم نه اینجور نمیشه من بهت گفتم بگو خودشون تنها بگیرند من الان نرفتم کمک نه هیچی زشته 

گفت نه من میرم تو هرکار میخوای بکن گفتم الان اگه دعوتی خودشونه من میام اگه باهمیم نمیام گف نه میگم نه خودشون بگیرن

حالا رفتیم جاریم اخماش توهم  منم محل ندادم  مث مهمون نشستم فکر کردم واقعا مهمونن بعدشام دیدم مهمونا دارن از جاری و برادرشوهرو شوهرم تشکر میکنن 

منم دیدم که دارن ازشوهرم تشکر میکنن کفری شدم 

به شوهرم گفتم برم بگم من نمیدونستم اخم کردگف نه

منم دیدم یک نفر از من تشکر نکرد فقط ظرفاشون جمع کردم گذاشتم خواهرشوهرم وجاریم رفتن شستن. 

چهرشم مشخص بود تو دلش میگه همه کارارو من کردم و فلان اما میخواست یه زنگ بهم بزنه خودش و شوهرش با شوهرم هماهنگ کردن یه زنگ به من نزدن 

خدالعنت کنه شوهرم که اینجور منو خارو خفیف کرد

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انقد عصبیم نمیدونم فهمیدید چی نوشتم یانه 

اومدم خونه جاپهن کردم محلش ندادم الان انگار طلبکارم شدم اون بهم بی محلی میکنه هه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چقد دنبال حاشیه ای سرم رفت

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

عزیزم تقصیر شماس  حالا که همسرت میخواد این مهمونی بده چه بهتر که همراهیش میکردی و زنگ میزدی جاری میگفتی اگر کاری داری بگو و یکم زودتر می رفتی کمکشون میکردی 

خواستی خودخواه بازی دربیاری ضایع شدی تمام

پیش چشم شوهرتم کوچیک شدی

چقدر زشت شد! حالا جاریت و فامیل شوهر تا ابد الدهر میگن فلانی مهمون دعوت میکنه اما کاری نمیکنه 

یه درس خوب به شوهرت بده یه دفعه دیگه از این کارا نکنه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یعنی چی باهم دعوت کنی   این چه رسمیه   هرکس دوست داره   یکی رو دعوت کنه   شما هم  اگه   میخاستید  خودتون دعوت میکردید  خونه   خودتون ..مگه  کجا  حالا دعوت کرده بودین  خونه  جاری؟

وای چقد دنبال حاشیه ای سرم رفت

بحث حاشیه نیس . یکی دوتا نیستن جمعیتشون زیاده هرکسی میاد دعوت میکنن جاری ازمامان من بزرگ تره همه سناشون زیاده من ۲۶سالمه بچه کوچیک دارم نمیرسم نمیکشم 

جدا از وقت و هزینه اش من به شوهرم گفتم نه قبول نکن 

حرف من باید براش ارزش میداشت یا داداشش 

یا جاریم نباید یه زنگ میزد میگف چی درست کنیم  ؟ 

من ناراحتم از شوهرم اگه میدونستم مهمونی نصف نصفه نمیرفتم میگفتم جایی دعوتم چون حتی به من نگفته بودن من عصری فهمیدم اونم شوهرم گف  شوهرم گفت نه مهمونی خودشونه من راضی شدم برم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی چی باهم دعوت کنی   این چه رسمیه   هرکس دوست داره   یکی رو دعوت کنه   شما هم ...

خونمون تو یه آپارتمانه طبقه اول مادرشوهرم بعد برادرشوهرم بعدیش خواهرشوهرم بالام ما 

خونه مادرشوهرم گرفتیم 

چون خونمون نزدیک همه گاهی وقتا باهم دعوت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تقصیر شماس  حالا که همسرت میخواد این مهمونی بده چه بهتر که همراهیش میکردی و زنگ میزدی جار ...

همسرم خودشم نمیخواست بده اما چون داداشش گفت قبول کرد  براحرف من تشری ارزش قائل نشد 

مگه به یکی دوتاس که همراهیش میکردم 

تو این اوضاع جامعه عوض پس اندازش هی دعوت کنه اونم کسیو که من ده ساله ازدواج کردم پام خونش نذاشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40