2777
2789
عنوان

شوهر گاوه من

| مشاهده متن کامل بحث + 1320 بازدید | 38 پست
خونمون تو یه آپارتمانه طبقه اول مادرشوهرم بعد برادرشوهرم بعدیش خواهرشوهرم بالام ما  خونه مادرش ...

عزیزم  شما هیچ  ناراحت نباش  اونا چی فکر کنن در مورد شما   اگر هم  کسی  اشتباه کرده  شوهرت  وبرادرش بودن که   خودشون  بریدن و دوختن  به  هر حال  اگه  شما قرار بود میزبان  باشی  باید  باهات  مشورت  میکردن  زورکی که  نمیشه  ادم  مهمون دعوت کنه  شاید  شما شرایطشو نداشتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش از اول همراهی میکرد یا حداقل می‌سپرد به شوهرش (به شوهرش میگفت شرایط اقتصادی و بچه کوچیک و هما ا ...

من بهش گفتم گفتم بیین الان شرایط واقعا خوب نیس من اگه بخوام بگیرم جدا میگیرم توی خونه خودم 

اما شوهرم اصلا گوش نداد داداششم روهوا زد میگم شوهرم بهم گفت مهمونی ما نیست خودشون گرفتن اگه میدونستم اصلا نمیرفتم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از کسی تشکر میکنن که کاری بکنه شکا که کاری نکردی  میخاستی تو به جاریت بزنگی بگی چی درس کنیم

من نمیدونستم اقا 

من گفتم نمیخوام قبول نکن شوهرمم بهم گفت مهمونی اوناس 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای خانواده خودشون خرن اگه سمت خانواده زنشون بود ببین چه کارها نمی‌کردن 

ما زن ها وقتی ازدواج میکنیم سوای بچه ی خودمون

عملا داریم شوهره رو هم بزرگ میکنیم

یه بچه ی گنده ی بی عقل🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از بچه هم بدتر 

خیلی ناراحت شدم . نمیدونم چطور بهش بفهمونم 

چرا نمیفهمه الان آبروی من رفته 

خودشون میدونن چکارکردن 

اما مهمونا چی 

من آدم نیستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40