2777
2789
عنوان

به نظز شما بعد دوسال دوسم داره یا ن

121 بازدید | 15 پست

من دوسال پیش بایکی بودم بهم زدم ولی بعد دوسال بهش پیام میدادم تپش قلب داشتم بعد برداشت گفت چرا اون موقع پیج منو هاید کردی مخفی کردی استوری هات نمیدیدم باپبج خودم ولی با پیج فیک استوریات چک میکردم میدیدم یعنی چی این ببین من هفته چهارم قرآن خونی پسر عموم که می‌شود ۲شهریور به دختر عموم گفتم بیا شاهرخ چک کن چیزی گذاشته یا ن یهو یادش افتادم تپش گرفتم بعد سه شنبه به دختر عموم گفتم شاهرخ فالو کردم فالو کرده  میخوام  به شاهرخ تکش بدم میترسم بعد گفت نترس تکس بده تکس دادم نوشتم سلام آقا شاهرخ گفت شما گفتم پری گفت اگه پری بیا اینستا پیام بده رفتم گفتم هنوز این اخلاق که اعتماد نمیکنی شک داری نذاشتی کنار گفت چکار کنم سخت باورم بعد به عنوان رفیق که حرف زدیم اینو گفت گفتم اخلاق های بدمو بگو همه چیزایی گذشته یادش بود الانم دوتا اخلاق کوچولو داری اونارو هم درستش کن تا بعد ب بعدیا برسیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از دوستام به زور شوهرش دادن، با دوست پسرش که شرایط ازدواج و نداشت قرار گذاشتن بعد دو سال دختره جدا شه بره با دوست پسرش ازدواج کنه، تو این دو سال هیییییچ سراغی از هم نگرفتن،  دقیقا بعد دو سال دوست پسره بهش پیام داد، ولی دوستم دیگه نمیتونست زندگیش و ول کنه

یکم قاطی پاتی نبود؟

ببین من دوسال پیش عاشق یک پسری شدم همه چی تموم بود بخواتررحرف رفیقام بهم زدم بعدشم که کات کردیم بخواتر کارام بعدش ۲سال گذشت شاهرخ با لباس سربازی دیدم تپش قلب گرفتم بعد ۲ شهریور به دختر عموم گفتم شاهرخ نگا کن استوری گذاشته نگاه کن بعد ۱۴ شهریور شاهرخ فالو کردم فالو کرد بعد طرف ظهر به دختر عموم گفتم پیام بدم گفت اره باز تپش قلب گرفتم تا بعد تکس دادم گفت شما گفتم پریم گفت اگه پری بیا اینستا پیام بده مطمعن بشم خودتی بعد گفتم عوض نشدی گفت چکار کنم دیر باورم بعد گفت چرا تو این دوسال چرا استوربات ازم مخفی کردی  گفتم تو چرا شماره منو پاک کردی گفت دوسال دارم پیج ات با پیج فیک چک کردم