2777
2789
عنوان

بچها ب زودی مصاحبع دبیری دارم🥺

153 بازدید | 13 پست

میگن خیلی سخته 

خودشون میگن فلان درسو درس بده  و یکم زمان میدن طرح درس بنویسم و اماده بشم (  و بعد تدریس بحث گروهی و اتاق تحلیل داریم)   میترسم درسی باشع ک بلد نباشم😭  بچها کسی بوده تاحالا مصاحبشو کاملل خراب کنه😢😢😢😢😢😢😢😢😢 زشت نیست 😭 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسال پیش دعوت شدم ولی متاسفانه قبول نشدم 

اونجا جو چطوریه؟ من بار اولمه😭توروخدا خیلی میترسم... کسی بوده هیچی بلد نباشع؟  من استرس دارم اصن ی وضعیم  سرو زبونم انچنان ندارم 

مهمترین نکته اینه استرس نداشته باشی، یک مقدار مطالعه کن، نگران نباش مصاحبه امسال برای همه جدیده

😢 

اگ رفتم دیدم درسو بلد نیستم ک بدم چی 

اگ رفتم سناریو  نمیتونستم راهکار بدم چی 

شرفم میره😢😢😢😭😭😭😭😭😭

😢  اگ رفتم دیدم درسو بلد نیستم ک بدم چی  اگ رفتم سناریو  نمیتونستم راهکار بدم چی&n ...

اولین چیزی که نگاه می کنند آرامش شماست، و بعد از اون هم بیان شما، حتی اگر بلد نبودید با آرامش بگید یه مبحث دیگه بهتون پیشنهاد بدن. 

من پارسال قبول شدم، مثل شما نگران بودم ولی وقتی وارد محل مصاحبه شدم دیدم خیلی خوش برخورد هستند، هم ظاهرت هم آرامشت رو حفظ کن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اونجا جو چطوریه؟ من بار اولمه😭توروخدا خیلی میترسم... کسی بوده هیچی بلد نباشع؟  من استرس دارم ا ...

اصلا نترس 

عادی باش و سعی کن استرس نداشته باشی 

دوتا آقا و ی خانم بودن 

سوالات دینی و شرعی پرسیدن ازم 

قرآن خوندم 

بعدم ی سری سوالات خیلی مسخره 

مثلا دختر خالت توی خیابون چجوری میگرده 

با آدمی ک از شما خوشش نمیاد چجوری برخورد میکنی