2777
2789
عنوان

جن عاشق باعث بهم خوردن نامزدیم شد

342 بازدید | 18 پست

سلام دوست من قبلا یک نفر بهم گفته بود که جن عاشق  دارم و مدتی هم درمان کردم و حس کردم که خوب شدم چند ماه پیش نامزدی کردم  انقدر حالم از نامزدم بهم میخورد و چندشم می شد ازش  نتونستم تحمل کنم و بهم زدم الان چند ماه گذشته باز خواستگار امده الان نمی‌دونم هنوز جن عاشق هست یادنه  کسی تجربه منو داشته که از نامزدش متنفرش بشه بدون دلیل البته من حس جنسی از بین رفته  در این مدت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی رفته فضا رو زیر و رو کرده 

یکی دیگم درگیر این اراجیف 

وای خدایا تا کی قراره ۴ تا رمال و حرف مفت زن از طریق این چیزا مردمو بچاپن

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
دوربین های علم و قرآن مذهب چن رو اثبات کرده 🌹

لطفا اسم قرآن رو نیارید 

قرآن میگه جن هست ولی تا زمانی ک خدا نخواد هیچ جنی نمیتونه کاری کنه 

اعتقاد ب این چیزا ینی بی اعتقادی ب خدا و قدرتش

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
الان بالاتر یکی تو‌جوابم گفته دوربین جنو اثبات کرده 😐😐

تازمانی که امثال اینا هستن بازار رمالی و جن و روح داغه 

لطفا اسم قرآن رو نیارید  قرآن میگه جن هست ولی تا زمانی ک خدا نخواد هیچ جنی نمیتونه کاری کنه&nb ...

اگر همه چیز هم بخوایم بسپاریم دست خدا، یعنی به خودمون بی احترامی کردیم یعنی اعتماد به نفس و عزت نفس مون پایین هست و اراده انسانی خودمون رو قبول نداریم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

الان بالاتر یکی تو‌جوابم گفته دوربین جنو اثبات کرده 😐😐

دوربین هایی که بعدهای بالاتر رو نشون میده 

ما انسان ها سه بعدی هستیم اما جن و روح چهارپنج بعدی هستند و چشم مسلح و دوربین های عادی بعدهای کم تر رو نشون نمیده 

تازمانی که امثال اینا هستن بازار رمالی و جن و روح داغه 

یک آیه تو قرآن تو سوره بقره داریم نوشته صم یکم عمي فهم لایعقلون 

بنابراین من هرچی بگم یک عده به خاطر همین آیه انکار می کنند