سلام بچه ها کنار خونمون یک همسایه داریم پنجرش رو به حیاط ماست اینا هر روز دعوا میکنن چند ماهه خیلی زیاد شده مثلا امروز روزی سه بار بعد انقدر صداشون بلنده که ما حتی پنجره هارم ببیندیم صداشون میاد بعد من بچه کوچیک دارم انقدر فحشای زشتی میدن من خجالت میکشم
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوتا خانوم هستن خیلی بدجور دعوا میکنن بعضی وقتا نگران میشم نکنه یکی شون یکی دیگه رو بکشه چون یک بار ...
خواهرن؟
میشه وقتی امضامو دیدین برای آرامش دل من و مشکلاتم صلوات یا هر سوره ای که دوست دارید برام بخونید مهربونا؟❤ 1404/6/26 خیلی مشکلات بدی و دارم تو زندگی تحمل میکنم به امید روزی که همه چیز درست بشه 🙏🥺
ما ی همسایه داشتیم پیت بنزین و خالی کرده بود رو باباش اتیشش بزنه با فندک افتاده بود دنبالش اونم دویید تو حیاط مادربزرگم اینا دیگه نجاتش دادیم پیرمرد بدبختو بعد همون سال پسره رو با مواد گرفتن بهش حبس ابد دادن
وای وای همسایه طبقه اول مام اینجوری بود هی تحمل کردم تحمل کردم یبار ۳ ظهر شروع کردن هعی در واحد باز میکردن میکوبیدن من یهو دیوونه شدم رفتم تو راهرو هوار زدم بسه دیگ یهو صدا کلا قطع شد
نمیدونم یکی سنش زیاده انگار یکی جوون جوونه به دخترم گفت به تو چه والا صداشون تو حلقمونه
اگه مستاجرن به صاحب خونه بگین