یکم مهران مدیری بازی دربیارم😅😅😅
بیایین بگین چه چیزایی باعث شده احساس خوشبختی و امید کنین؟بهانه تون برای ادامه دادن چیه؟
خودم از دو سال پیش راستش احساس عمیق خوشبختی رو نداشتم!کلا خیلی چیزا برام خاکستری شده ناشکری نمیکنم دیدم حضور همیشه خدا تو زندگیمو...دیدم چیزایی که نشده یا شده توش خیر بزرگی بوده..میدونم خیلیا مشکلات دارن اما برای منی که شاید دغدغه هام کوچیک و کم باشه از نظر خیلیا بازم دنیا خاکستریه🙃🙃خیلی وقتا حس افسردگی دارم...میرم تو محیط کار نمیتونم خیلی به کسی نزدیک شم اینقدر که دستم برای خیلیا بی نمک بوده حتی نزدیکا...خیلی دلم میخواد همش بشینم با یکی حرف بزنم ولی گوش شنوایی نیست!البته شوهرم هم همش سرکاره منم همینم ولی وقتی خونه ایم کلا خوابیم یا تو گوشی!رغبت ندارم...نمیخوام حرف منفی بزنم ولی انگار انرژیم خورده شده ...خیلییی کارا هم کردم حسم بهتر شه ولی واقعا یه هم زبون خوب میخواستم 🙃🙃یه وقتایی خودمم نمیدونم چی میخوام ولی بیشتر خنده های طولانی و از ته دل پیش آدمای بدون نقاب میخوام...نمیدونم چقدر حرفامو متوجه میشین..دلم برای خندیدن با صدای بلند تنگ شده...چرا آدما اینقد خاکستری شدن؟یا اینجوری بودن!؟ولی کلا دنیا خاکستری نشده؟!