زباله های خشک رو تفکیک کنیم که شامل کاغذ و کتاب ، ظروف و نایلون های پلاستیکی ، قوطی فلزی ، بطری شیشه ای ، وسایل چوبی ، لوازم الکترونیکی مثل سی دی باطری .. و اکثرا بسته بندی ها میشن و فعلا که توی ایران تفکیک نمیشن همه اینا رو تو یه کیسه جدا بزاریم تا زباله گردها کارشون راحت تر بشه کافیه خشکاله : ضایعات میوه و سبزی و تفاله دمنوشها که میتونیم خشک کنیم به دامداری ها بدیم چند تا فایده داره اول اینکه جلوی تولید شیرابه و سمی شدن خاک رو میگیره دوم تو این شرایط کمک خرج دامدار هاست و جلوی خروج ارز بخاطر نهاده های دامی رو میگیره سوم در مصرف آب برای تولید علوفه صرفه جویی میشه میشه برای برای کمپوست و کود گیاهی هم استفاده بشه یا اصلا همین که دیگه تر نباشه و شیرابه تولید نکنه کافیه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خدا ارامش بهت بده بااین تاپیک مفیدت... خیلی سعی میکنم جدا کنم گاهی تنبلیم نمیگذاره... میدونم کارم اشتباس... ذلبته اپارتمانی بودن و فضای کم و کم بود افتاب بی تاثیر نیس... ولی میدونم کره زمین دست ما امانته.. و اینکارها یکی از شاخه های انسانیت مسلمون بودنه
ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش