2777
2789
عنوان

پسماند صفر

119 بازدید | 7 پست

زباله های خشک رو تفکیک کنیم که شامل کاغذ و کتاب ، ظروف و نایلون های پلاستیکی ، قوطی فلزی ، بطری شیشه ای ، وسایل چوبی ، لوازم الکترونیکی مثل سی دی باطری .. و اکثرا بسته بندی ها میشن و فعلا که توی ایران تفکیک نمیشن همه اینا رو تو یه کیسه جدا بزاریم تا زباله گردها کارشون راحت تر بشه کافیه
خشکاله : ضایعات میوه و سبزی و تفاله دمنوشها که میتونیم خشک کنیم به دامداری ها بدیم چند تا فایده داره
اول اینکه  جلوی تولید شیرابه و سمی شدن خاک رو میگیره
دوم تو این شرایط کمک خرج دامدار هاست و جلوی خروج ارز بخاطر نهاده های دامی رو میگیره
سوم در مصرف آب برای تولید علوفه صرفه جویی میشه
میشه برای برای کمپوست و کود گیاهی هم استفاده بشه یا اصلا همین که دیگه تر نباشه و شیرابه تولید نکنه کافیه

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ارامش بهت بده بااین تاپیک مفیدت... خیلی سعی میکنم جدا کنم گاهی تنبلیم نمیگذاره... میدونم کارم اشتباس... ذلبته اپارتمانی بودن و فضای کم و کم بود افتاب بی تاثیر نیس... ولی میدونم کره زمین دست ما امانته.. و اینکارها یکی از شاخه های انسانیت مسلمون بودنه

ادب داشته باش، چیز خوبیه. دل نشکن ادم باش مراقب کلمه هایی ک تو مجازی و حقیقی میگی باش این کلمات وزن دارن میتونن پوستتو بکنن. منم منم نکن دنیا کره زمین گرده میچرخه میچرخه سر خودت میاد. انسان باش
اها سوال دارم نمیدونم از کی بپرسم از یه نفر انقد پرسیدم دگ روم نمیشه😂

😂😂😂

یوتوب معمولا راجع به همه چی هست

هم فارسی . هم انگلیسی سرچ کن

بعضی از فیلم هام زیر نویس داره

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

خدا ارامش بهت بده بااین تاپیک مفیدت... خیلی سعی میکنم جدا کنم گاهی تنبلیم نمیگذاره... میدونم کارم اش ...

ممنونم ایشالا انجام که دادین حس خوبش بهتون برمیگرده ✨ 

یک عدد چپی