2777
2789
عنوان

یه عادت خوب بهمون یاد بده 🩷

61 بازدید | 6 پست

مثلا خودم چند روزیه به این روتین پایبندم که موقع صبحونه، ناهار یا شام به جای اینکه مثل همیشه تو مجازی باشم، یه پادکست راجب تقویت اعتماد بنفس، فن بیان و امثالهم گوش کنم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

کتاب بخون

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کتاب بخون

اونکه بخش جدا نشدنی زندگیمه

شما چه سبکی بیشتر میخونی؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اونکه بخش جدا نشدنی زندگیمه شما چه سبکی بیشتر میخونی؟

روانشناسی

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
یه عادت خوب هر روز به خودت عشق بده و عاشقانه خودتو دوست داشته باش 

اینکه خودمونو دوس داشته باشیم که واضح و مهمه

ولی چجوریش مهمه

ایده ای داری؟

اینکه خودمونو دوس داشته باشیم که واضح و مهمه ولی چجوریش مهمه ایده ای داری؟

هر روز توی آینه عاشقانه با خودت حرف بزن

از خودت سپاسگزاری کن

از چشمت به خاطر...

گوشت .....

قلبت

صفات خوبتو بنویس