2777
2789
این رو بای حتما شیش ماه یکبار خانوما انجام بدن  من اگه یه زمان ازدواج کنم اره اینکارو میکنم

ازمایشش دومیلیونه 

شش ماه واقعا صرف نمیکنه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مجردم و واکسن HPV زدم  اما مامانم پیش یه دکتری میره خیلی وسواسه !! همشم مشکوکه به HPV بدون دیدن زگیلی چیزی ! مامانم رو فرستاد ازمایش وقتی رفتیم جواب رو بگیریم قیافه کارمندای اونجا رو باید میدیدین !!! البته که جواب منفی بود اما خود کارمندای ازمایشگاه هنوز فرهنگش رو نداشتن

من مجردم و واکسن HPV زدم  اما مامانم پیش یه دکتری میره خیلی وسواسه !! همشم مشکوکه به HPV بدون د ...

اره واقعا وقتی میگیم hpv انگار طرف ببخشید ببخشید رفته با چند نفر...

در حالیکه نمیفهممن چقد زیاد شده 

وعامل های دیگه جز رابطه هست

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

عزیزم اچ پی وی اگه پارتنر عوض نکنی و رابطه جدید نداشته باشی هر ۳ تا ۵ سال باید انجام بشه

وگرنه زودتر

الان اکثر دکتر ها به صورت روتین سالی یک بار با پاپ اسمیر میدن

برای دختر خانم ها هم میشه انجام داد

البته احتمال انتقال غیر جنسی تقریبا یک در صد و ناچیزه

و اکثرا دستشویی فرنگی و ..... رو الکی میگن

عزیزم اچ پی وی اگه پارتنر عوض نکنی و رابطه جدید نداشته باشی هر ۳ تا ۵ سال باید انجام بشه وگرنه زودت ...

نه عزیزم 

دوستم تو ازمایشگاه کار میکنه 

میگه ی دختر مجرد اومده بود 

گفت من حتی گواهی سلامت دارم ولی hpvمثبت میگفت بیچاره چقد گریه کرد

گفت استخر میره 

اتفاقا با وجود خطری که اچ پی وی داره  واقعا صرف میکنه

اره ...

چجوری پاپ اسمیر داده؟

ازمایشش پاپ اسمیر نیست ی تست هست 

همون تست گرونه 

تست مخصوص hpv

از خون هست فک کنم

ازمایشش پاپ اسمیر نیست ی تست هست  همون تست گرونه  تست مخصوص hpv از خون هست فک کنم

نه خون اصلا سندیت نداره چون ویروسش تو پوست هست 

من خودم از دکتر پرسیدم گفت تست اچ پی وی مثل همون پاپ اسمیر هست از رحم برمیدارن اون قطعیه 

و خون فایده نداره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
نه خون اصلا سندیت نداره چون ویروسش تو پوست هست  من خودم از دکتر پرسیدم گفت تست اچ پی وی مثل هم ...

واقعا 

خدا خیرت بده من میخواستم برم الکی پول بدم پس قطعیت همون پاپ اسمیره 

واقعا  خدا خیرت بده من میخواستم برم الکی پول بدم پس قطعیت همون پاپ اسمیره

نه گلم پاپ اسمیر نیست 

تست اچ پی وی 

که اونم مثل پاپ اسمیر انجام میشه 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم