2777
2789
عنوان

بهم انگیزه بدین لطفا داغونم

122 بازدید | 13 پست

امسال خیلی سال بدی بود واسم هر روزش چشام پر اشک بود ی روز خوش ندیدم 😞

امتحان دادم خیلیا شو افتادم کنکور دادم فرهنگیان مجاز شدم ولی دعوت ب مصاحبه نشدم باید رلمو فراموش کنم بعد 3 سال چون قرار نیس دیگ باهم باشیم  دیگ دلم نمیخواد زنده باشم کاش میشد بی درد مرد 💔😞نمیتونم رو پاهام واستم وضعیت روحیم افتضاحه  خونوادم میخوان بزور شوهرم بدن چطوری میشه وقتی ی کی  دیگرو دوست داری با ی نفر دیگ ازدواج کنی کاش میشد زودتر فراموشش کرد کاش وضعیت مملکت اینقد داغون نبود 😞کاش همه جوونا کار داشتن تا من بتونم با کسی ک دوست دارم ازدواج کنم 

عزیزم توسن نوجوانی هستی تقصیرهورمونات هست منم یه زمانی دلم میخواست براعشقم بمیرم الان یادمم نمیاد ،بسپردست زمان خودش راحت فراموش میشه همه چی ولی اجازه نده کسی که دوستش نداری ازدواج کنی

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم توسن نوجوانی هستی تقصیرهورمونات هست منم یه زمانی دلم میخواست براعشقم بمیرم الان یادمم نمیاد ،ب ...

نمیتونم فراموش کنم ب هرچی نگاه میکنم یادش میوفتم همش بغض دارم جلو مامان بابام نمیتونم گریه کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تحمل کن عمر روزای بد خیلی کمه مطمن باش میگذره فقط یه کم دیگه طاقت بیار قربونت برم

اتفاقا فک میکنم عمرشون کم نیس تا ابد یاد آدم می مونه روزای سخت  صبر میخواد ک من ندارم 💔

چند سالته  از حرفات مشخصه چخته نیستی و سنت کمتر از 20 همین داشتن رل خودش مصیبت هست  این ...

19  سالمه 

دلم میخواد ب گذشته برگردم و هیچوقت رل نزنم 😞نابود شدم نابود 

19  سالمه  دلم میخواد ب گذشته برگردم و هیچوقت رل نزنم 😞نابود شدم نابود

منم زمان مجردی اشتباه شمارو کردم نمیخوام حالتو بدتر کنم ولی واقعا بعضی از اشتباهات جبران ناپذیره هیچ‌کاریشم نمیشه کرد سعی کن بیخیال بشی کاش کاری از دستم برمیومد و میتونستم کمکت کنم

19  سالمه  دلم میخواد ب گذشته برگردم و هیچوقت رل نزنم 😞نابود شدم نابود

o,f kldj,kd fi 'baji fv'vnd ,gd ldj,kd hghk hdknj v, fijv fshcd

سلام نمیتونی به گذشته برگردی ولی میتونی ایندت رو بهتر بسازی از گذشتت عبرت بگیر و حال الانت رو درست بساز ول کن گذشته رو و ادمای یکه بودن رو سنی هم نداری میتونی شروع کنی خودت نباز

گفتنش آسونه ولی در عمل خیلی سخته کاش فراموشی بگیرم 

نه عملش هم اسونه اگر به این نتیجه برسی که سالهای یکه برای اون ادم گذاشتی حیف و میل عمرت بوده بهترین سالات رو برای بدترین شخص و شخص اشتباهی گذاشتی