امسال خیلی سال بدی بود واسم هر روزش چشام پر اشک بود ی روز خوش ندیدم 😞
امتحان دادم خیلیا شو افتادم کنکور دادم فرهنگیان مجاز شدم ولی دعوت ب مصاحبه نشدم باید رلمو فراموش کنم بعد 3 سال چون قرار نیس دیگ باهم باشیم دیگ دلم نمیخواد زنده باشم کاش میشد بی درد مرد 💔😞نمیتونم رو پاهام واستم وضعیت روحیم افتضاحه خونوادم میخوان بزور شوهرم بدن چطوری میشه وقتی ی کی دیگرو دوست داری با ی نفر دیگ ازدواج کنی کاش میشد زودتر فراموشش کرد کاش وضعیت مملکت اینقد داغون نبود 😞کاش همه جوونا کار داشتن تا من بتونم با کسی ک دوست دارم ازدواج کنم
عزیزم توسن نوجوانی هستی تقصیرهورمونات هست منم یه زمانی دلم میخواست براعشقم بمیرم الان یادمم نمیاد ،بسپردست زمان خودش راحت فراموش میشه همه چی ولی اجازه نده کسی که دوستش نداری ازدواج کنی
تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
19 سالمه دلم میخواد ب گذشته برگردم و هیچوقت رل نزنم 😞نابود شدم نابود
منم زمان مجردی اشتباه شمارو کردم نمیخوام حالتو بدتر کنم ولی واقعا بعضی از اشتباهات جبران ناپذیره هیچکاریشم نمیشه کرد سعی کن بیخیال بشی کاش کاری از دستم برمیومد و میتونستم کمکت کنم
سلام نمیتونی به گذشته برگردی ولی میتونی ایندت رو بهتر بسازی از گذشتت عبرت بگیر و حال الانت رو درست بساز ول کن گذشته رو و ادمای یکه بودن رو سنی هم نداری میتونی شروع کنی خودت نباز