2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زن باردار

4646 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من حامله هستم دیشب خواب دیدم کفش سفید اسپرت دارم میخرم شبیه کفش اسپرت مردانه بود یکی از پسرای فامیل میگفت بده به من میگفتم اصلا نمیدم بهت

تعبیرش چیه کسی میدونه😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که خوابا اکثرا تعبیر ندارن دوما خواب زن باردار که اصلا تعبیر نداره چون دلیل خواب دیدن بیشتر ا ...

اره واقعا هرروز خوابای چرتو پرت میبینم انقدم که به جنسیت فک میکنم هرروز یه چیز برعکس میبینم

[QUOTE=309107386]بچه دوممه یدونه دختر دارم ولی همش دختر بچه تو خواب میبینم🥲[/QUOTخداحفظش کنه 😍انشالله که این پسره

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
اولا که خوابا اکثرا تعبیر ندارن دوما خواب زن باردار که اصلا تعبیر نداره چون دلیل خواب دیدن بیشتر ا ...

اکه ب فکرجنسیت بخوابی آره خوابای چرت پرت زیادمیبینی ولی اکه همین طور ببینی درست درمیاد

اکه ب فکرجنسیت بخوابی آره خوابای چرت پرت زیادمیبینی ولی اکه همین طور ببینی درست درمیاد

میشه بپرسم بچه تو دلیتون جنسیتش چیه؟؟

خداحفظش کنه انشالله صحیح وسالم بیاد بغلتون

میشه بپرسم بچه تو دلیتون جنسیتش چیه؟؟ خداحفظش کنه انشالله صحیح وسالم بیاد بغلتون

فدات عزیزم گل دختره 😉سلامت باشی