2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 4690 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش تعیین جنسیت دادم خیلی استرس دارم بخاطر اون کاش نمیدادم

استرس برای چی عزیزم انشالله همونی بشه که میخوای جوابش نیومده

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
نه عزیزم بچه سوممه ی پسر ی دختردارم

اخی چه خوب خدا حفظشون کنه

عزیزم میشه بپرسم علایم و ویار وحالتهاتون با بچه های دیگتون فرق داشت یا دختر با پسر فرق داشت

نه عزیزم بچه سوممه ی پسر ی دختردارم

مثلا من سر دخترم همش تهوع صبحگاهی داشتم تا نه ماه صبح تا چشممو باز میکردم باید بالا میاووردم ولی سر این نه اصلا تا حالا صب بالا نیاووردم سر اولی از همون روز پریود حالت تهوعم شروع شد ولی سر این بعد ۷هفته

هرچند تو نینی سایت خوندم میگن اگه علایم یکی باشه جنسیت فرق میکنه اگه فرق کنه جنسیت یکیه🥲

مثلا من سر دخترم همش تهوع صبحگاهی داشتم تا نه ماه صبح تا چشممو باز میکردم باید بالا میاووردم ولی سر ...

نه عزیزم درس نیست روعلایم نمیشه حساب کرد

اخی چه خوب خدا حفظشون کنه عزیزم میشه بپرسم علایم و ویار وحالتهاتون با بچه های دیگتون فرق داشت یا دخ ...

علایم سرپسردخترم یکی بود ولی سراین دخترم ازهمون ۶هفته تهوع داشتم تا پایان ۱۴هفته رفته رفته حالم خوب شد

علایم سرپسردخترم یکی بود ولی سراین دخترم ازهمون ۶هفته تهوع داشتم تا پایان ۱۴هفته رفته رفته حالم خوب ...

اره اکثرا میگن علایم مشابه جنسیت فرق میکنه پس مال منم جنسیت یکیه🥲

اره اکثرا میگن علایم مشابه جنسیت فرق میکنه پس مال منم جنسیت یکیه🥲

من سردخترپسرم یکی بودعلایم جنسیت فرق داشت انشالله مال شمام اینطوره