2777
2789

یه دفتر برداشتم،خاطراهامونو بنویسم،بعد از یکسال .

داشتم خاطرات شب نامزدیو مینوشتم یهو یادم اومد.

همسرم اخر شب که رفتن استوری گذاشت همه فکر میکنن خوشحالی اما ناراحتی حس کردم یکی  دیگه رو دوست داره.

بعدها که رفتیم بیرون پارک قدم میزدیم اهنگ غمگین ناصر  پور کرمو میذاشت  ( ساحل )

بغض میکرد.خیلی این اهنگو میذاشت فکر کردم کسیو دوست داره که فراموشش نکرده هنوز براش سخت بوده هیچوقت به روش نمیوردم ولی غصه میخوردم.

قبل از مراسم عقدمو اهنگ شاد گذاشتم برقصیم محل نداد دوباره این اهنگ اتفاقی پلی شد رفت تو فکر.

همیشه میگفت اینو برای تو گوش میدم.

یکی دیگه ام بود برای زخم کاری بهنام بان.ی خونده خیلی این دوتارو گوش میداد و بغض میکرد همیشه.

تو عقد محضر خییلی تو فکر بود استرس داشت.تو جشن عقدمونم اصلا نگاهم نمیکرد نمیگفت خوشگل شدی تعریف نمیکرد .

همیشه فکر میکنم یکو دوست داره که از ذهنش بیرون نمیره من اینارو فراموش نکردم امادبیخیال شدم

تا اینکه با یکی از خطاش که هیچوقت بهم نمیداد واتساپ داشت بزور از گرفتم شمارشو.

چند روز پیش بیو واتسپ گذاشته خدا که میدانست.نمیدونم حساس شدم یا واقعا حق دارم 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری واقعا

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

رفتار اون که دلیلش کاملا واضح هست

اینکه شما همه چیز رو به وضوح می‌دیدی و گذر میکردی عجیبه 

ازدواج سنتی داشتین ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
احتمالا کسی رو دوست داشته دیگه همچین رفتاری عادی نیست😐

خب دوست داشته منم دوست داشتم چند ساللل اما بعد از شب نامزدی با خودم عهد بستم دیگه به اون شخص فکر نکنم

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.