2777
2789

جای جوشام گود شده فکر کنم بهش میگن اسکار🙄

یه سوراخ ظریفی جای جوشام میمونه

دکتر گفت لیزر co2فقط جوابه 

عوارض نداره؟

شما راحلی ندارین برای اینکه صورتم دیگه جوش نزنه اینقد سوراخ سوراخ نشه

کلیندامایسین دکتر داده میزنم جوابگو نیست

عوارض نداره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جوشات دست نزن بزار جاش نمونه 

روزی دوبار صورتت رو با شوینده بشور

مرطوب کننده نزن

اب زیاد بخور 

اگه میتونی حجامت بکن

من اینا رو انجام دادم کمتر میزنه ولی فعلا قطع نشده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

گلی فک کنم منظورتون کربوکسی هست

من واسه منافد باز،صورتم میخواستم انجام بدم

دکتر گفت باید چند جلسه بیایی

من فقط یه جلسه رفتم

جواب نداد

اما دکتر گفت تعداد جلسات بالا بیایی و کل صورتتو بکنی کم کم چروک ها رو از بین میبره و پوستت بهتر میشه

من ادامه ندادم گلی

شما تا حالا لیزر کردین؟

بله واسه لک ریز قرمز رنگ که رو صورتم زده بود انجام دادم 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
کلیندامایسین آنتی بیوتیکه داده واسه جای جوشی که فرو رفته؟😐 فکر کنم با تقلب و سهمیه دکتر شده😐

نه اونو برای پیشگیری از جوش داد

ولی خدایی  دکترا خیلی بی سوادن

برای جوشای ریز پیشونیم یه پماد داد زدم نمیدونی پشیونیم به چه روزی افتاد افتصاح شده بود

به جوشات دست نزن بزار جاش نمونه  روزی دوبار صورتت رو با شوینده بشور مرطوب کننده نزن اب زیاد ...

من دست نمیزنم اصن...جوشهامم فقط روی گونه هام به صورت یک سکه یکجا میزنه فقط تویه محدوده خاصی جوش میزنه

نه اونو برای پیشگیری از جوش داد ولی خدایی  دکترا خیلی بی سوادن برای جوشای ریز پیشونیم یه پماد ...

اره عزیزم منم چند تا دکتر رفتم همشون افتضاح بودن دیگه اصلا اعتماد نمیشه کرد 

تا زنده ایم به هم عشق بورزیم 💌
من دست نمیزنم اصن...جوشهامم فقط روی گونه هام به صورت یک سکه یکجا میزنه فقط تویه محدوده خاصی جوش میزن ...

حالا یکی یکی راه ها رو برو دیگه تا چاره ش رو پیدا کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

گلی فک کنم منظورتون کربوکسی هست من واسه منافد باز،صورتم میخواستم انجام بدم دکتر گفت باید چند جلسه ...

اره عزیزم  برای چروکای ریز خوبه

مثل چروک دور چشم 

باید چند جلسه برید

اره عزیزم  برای چروکای ریز خوبه مثل چروک دور چشم  باید چند جلسه برید

حداقل ۸ جلسه ماهی یکبار

بعد از اون دو ماه یکبار و کم کم فاصله جلسات رو زیاد میکنن

دکتر میگفت بهترین روش همین هست البته زمان بر هست و بدون عوارض

شاید از یکی دو ماه دیگه شروع کنم