2777
2789

راضی هستین از دانشگاهتون؟ راسته که میگن سوالات امتحان خیلی سخته؟ شده تا حالا کسی مسخره تون کنه بخاطر اینکه پیام نور میرید؟ درس دادن استادها چطوره خوبه؟سخت میگیرن؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداش و زن داداش من همونجا میخوندن هیچی ک از نظر سوادی و ی رشته خوب نسیب/نصیبشون نشد بعد ۴ سال درس خوندن باهم عروسی کردن😐🤣تنها دستاوردشون از دانشگاه پیام نور

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

دانشگاه پیام نور سخت ترین دانشگاهه برخلاف تصور بعضی ها

اگر کسی داخل دانشگاه پیام نور با جون دل بخونه از تمام دانشگاهها سطح علمیش بالاتره

آقا هستم  : کارشناسی زیست شناسی گیاهی (و آزمایشگاه نفت بندرعباس مشغول کارهستم)

پیام نور آزمونش چهار گزینه ایه و اکثرا تستی، نسبت به دانشگاه ازاد و سراسری که فقط یه جز چهار پنج صفحه ای میخونن میرن امتحان میدن خیلی سخت تره باید کتابهای چند صد صفحه ای رو مو به مو چندبار بخونی و تفهیم بشی و بعد بری سر ازمون

ولی در کل کسی که پیام نور خونده سواد مطالعاتیش خیلی خیلی بالاتر از دانش اموخته دانشگاه های دیگه س

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دانشگاه پیام نور سخت ترین دانشگاهه برخلاف تصور بعضی ها اگر کسی داخل دانشگاه پیام نور با جون دل بخون ...

اینصحبت یکی از استادان بیوشیمی که استاد خودم بود زد مدرکش دکترای بیوشیمی

آقا هستم  : کارشناسی زیست شناسی گیاهی (و آزمایشگاه نفت بندرعباس مشغول کارهستم)

موضوع سخت گرفتن و نمره گرفتن و اینا نیست ازمون های نهایی هر ترم تستیه و برای اصلاح برگه های تستی به مرکز فرستاده میشه دست خود استادان نیست

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

سختشون نبود درس خوندن؟ چون میگن سخته امتحاناش؟

ن بابا اینا اصلا نمیخوندن

اگرم سختی داشته باشه ن در حد دانشگاه دولتیه

ولی یه سایت دیدم نوشته بود بی معتبر ترین دانشگاه پیام نور و بعدش آزاد

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
ن بابا اینا اصلا نمیخوندن اگرم سختی داشته باشه ن در حد دانشگاه دولتیه ولی یه سایت دیدم نوشته بود ب ...

اما من شنیدم بعداز دولتی آزاد معتبر تره

میشه یه حمدشفا مهمونم کنی🙂؟ 
اما من شنیدم بعداز دولتی آزاد معتبر تره

اره اول دولتی بعد آزاد بعد پیام نور