سلام رفقا،کسی هست بدونه میشه اسم مذهبی رو تغییر داد تو گوگل سرچ کردم ولی اطلاعات کافی ندادبهم.اسمم فاطمه ست میخوام عوضش کنم لطفا حمله نکنید بهم که لیاقت میخواد و ازین داستانا چون من آدم مذهبی نیستم🙏🏼♥️فقط میخوام بدونم شدنیه یا نه!البته الان الویت زندگیم نیست شرایط که استیبل شد میخوام اقدام کنم اگه بشه،از بچگی تو فکرش بودم ولی درگیریا و دغدغه های زندگیم اجازه نداد
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
کاش کمتر به شایعه توجه میکردی. همینجوری از دور یکی یه چی میگه بقیه هم میگن وای وای راست میگه. حدا ...
پرسیدم ب خدا یبار رفتم چن سال پیش ثبت احوال بعد با کارمندش دعوام گرفت زدم بیرون دیگه نرفتم🤷🏻♀️🥲اعصاب نمیذارن که واسه ادم تو شخصی ترین مسائل ادمم میخوان دخالت کنن و زور بگن