2789
عنوان

تغییر اسم

59 بازدید | 8 پست

سلام رفقا،کسی هست بدونه میشه اسم مذهبی رو تغییر داد تو گوگل سرچ کردم ولی اطلاعات کافی ندادبهم.اسمم فاطمه ست میخوام عوضش کنم لطفا حمله نکنید بهم که لیاقت میخواد و ازین داستانا چون من آدم مذهبی نیستم🙏🏼♥️فقط میخوام بدونم شدنیه یا نه!البته الان الویت زندگیم نیست شرایط که استیبل شد میخوام اقدام کنم اگه بشه،از بچگی تو فکرش بودم ولی درگیریا و دغدغه های زندگیم اجازه نداد

👠👩🏻‍⚕️🫀

ن نمیشه 

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش کمتر به شایعه توجه می‌کردی. همینجوری از دور یکی یه چی میگه بقیه هم میگن وای وای راست میگه. حدا ...

پرسیدم ب خدا یبار رفتم چن سال پیش ثبت احوال بعد با کارمندش دعوام گرفت زدم بیرون دیگه نرفتم🤷🏻‍♀️🥲اعصاب نمیذارن که واسه ادم تو شخصی ترین مسائل ادمم میخوان دخالت کنن و زور بگن

👠👩🏻‍⚕️🫀

میگن باید وکیل بگیری و ازین حرفا منم بیکار نیستم بیوفتم دنبال کاغذ بازی،حداقل اگه کسی شرایط منو داشته و تونسته کاری بکنه منم برم پی شو بگیرم

👠👩🏻‍⚕️🫀