2777
2789

تاپیکاتو خوندم نمیدونم این حجم از ترس به شوهردله و هرز از کجا نشات میگیره

یه سری مسایل هست که در لفافه نمیشه گذاشت خجالت و ترس نداره باید صراحتا پاره اش کنی 

میترسی بفهمه اینستا نصب کردی 

زمانی که این ادم بیشعور وقتی شمارو از چیزی محروم کرده پس باید خودشم استفاده نکنه محرومت کرده از اینستا که خوش کثافت کاری راحت انجام بده

به نظر من محکم باید برخورد کنی مدرکم داری 

تهدید به اجرای مهریه 

ترک منزل 

طلاق

کسی که خیانت کنه یا اعتیاد رو ترک کنه هیچ وقت قابل اعتماد نیست پرده پاره شده کتمان نمیشه کرد بازهم میکنه ولی اینبار باحواس جمع تر 

و از طرفی شما تا اخر عمر ترس داری و نمیبخشیش  

پس یکبار برای همیشه گوشمالی اساسی بده

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
تاپیکاتو خوندم نمیدونم این حجم از ترس به شوهردله و هرز از کجا نشات میگیره یه سری مسایل هست که در لف ...

سلام آبجی خوبی آبجی تاپیکامو خوندی 

من شوهرمو با ی پیج فیک امتحان کردم و زرد از آب در اومد خییییییییلی افتتاح بود منی ک عاشق شوهرم بودم و خیییییلی بهش اعتماد داشتم الان با این کارش نابودم کرد آبجی خیلی چیزای بدی گفت حتی گفت زنمو بخاطر مهریه طلاق ندادم و اگ پول داشتم طلاقش میدادم خیلی داغوووونم آجی

میترسم بهش بگم نگه تپ حق نداری اینستا نصب کنی و شر ب پا کنه بنظرت چکار کنم

همه میگن اگ ب روش بیاری و بکی کار خودت بوده روش ب روت باز میشه د بدتر میکنه ولی من نمیتونم تا عمرم شکاک باشم داغون میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آبجی خوبی آبجی تاپیکامو خوندی  من شوهرمو با ی پیج فیک امتحان کردم و زرد از آب در اومد خیی ...

شربه وا شده 

الان مسیله خیانت و‌کثیف بودن شوهرته یا نصب اینستا 

بهشبگو دلیل نصب نکردنش این بود تو راحت کثافت کاریاتو کنی؟چرا تو داشته باشی من نداشته باشم

سلام آبجی خوبی آبجی تاپیکامو خوندی  من شوهرمو با ی پیج فیک امتحان کردم و زرد از آب در اومد خیی ...

روش به روت باز شده خبر نداری 

مال زمانیه که تصمیم داشته باشی ادامه بدی 

خیانت رو اگرببخشی سالها ازیادت نمیره خودتو گولنزن  هر زمانی که سرش تو گوشیش باشه یاهربار دقیقه ای دیر بیاد فکر میکنی باز داره خیانت میکنهتا اخر عمرت همینجوری شک به دلت خواهد ماند چه بهش بگی چه نگیفقط اعلام کردنش برای زمانیه که تو میخوای طلاقبگیری جدابشی یا جوری ادبش کنی و مطمین باشی اونقدر دوستت داره که اگر بدونه فهمیدی به هر راهی بره که دلتو دوباره بدست بیاره 

روش به روت باز شده خبر نداری  مال زمانیه که تصمیم داشته باشی ادامه بدی  خیانت رو اگرببخش ...

ابجی من قصد جدایی ندارم فقط میخوام بهش بگم ک بفهمه خر نیستم بفهمه این همه اعتماد ک ب دادمو چجوری نابود کرد میخوام بگم ک بفهمه بش بگم تو نابودم کردی الانم راه برات بازه هرچقدر ک میخوای خیانت کن ولی من میمونم زندگیمو میکنم چون میدونم پول مهریه نداره 

ابجی اگ نگم نمیتونم اگ بگم حد اقل دلم یکم آروم میگیره کلی خودمو خالی میکنم میگم کثافت من این همه بهت اعتماد. داشتم چجور منو فروختی میخواااام داد بزنم گریه کنم ک بیاد ب خودس

روش به روت باز شده خبر نداری  مال زمانیه که تصمیم داشته باشی ادامه بدی  خیانت رو اگرببخش ...

ابجی الان تو میگی من ب روش بیارم کار درستیه؟

یا چکار کنم من میخوام ادب شه

آخه میترسم اگ بگم بیتر خیانت کنه 

ابجی من قصد جدایی ندارم فقط میخوام بهش بگم ک بفهمه خر نیستم بفهمه این همه اعتماد ک ب دادمو چجوری ناب ...

هرجور راحتی ولی موندن یعنی مرگ تدریجی و گدایی عشق 

ابجی الان تو میگی من ب روش بیارم کار درستیه؟ یا چکار کنم من میخوام ادب شه آخه میترسم اگ بگم بیتر خ ...

چه بگی بهش  چه نگی طرف بهت خیانت کرده و قابل انکار نیست و بیشترو کمتر نداره چه یک خیانت چه صدتامتاسفانه شوهرت یک هرزه است 

وقتی میتونی با یه هرزه زندگی کنی پس ادامه بده 

ابجی من ی دختر دارم خیلی سخته نمیدونم موندم چکار کنم

پس بساز دیگه

چون ظاهرا این مسیاله چندان برات سخت نیست و میتونی با دودوتاچهارتاکردن ازش گذشت کنی ببخش و فراموش کن

ابجی الان تو میگی من ب روش بیارم کار درستیه؟ یا چکار کنم من میخوام ادب شه آخه میترسم اگ بگم بیتر خ ...

فکر می‌کنی به رو بیاری زیر بار می‌ره ؟؟ با حرف های که فهمیدم توایی و...توجیه می‌کنه خیانت شو آخر هم حتی تو رو مقصر می‌کنه که چرا بهم اعتماد نداری و...بعدش وقتی خودت متوجه خیانت شدی به رو آوردن چه فایده داره مهم خودت که میدونی

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

پس بساز دیگه چون ظاهرا این مسیاله چندان برات سخت نیست و میتونی با دودوتاچهارتاکردن ازش گذشت کنی ببخ ...

چطور میه برام سخت نباشه ابجی اتفاقا داغون شدم با این مساله خیلیییی برام سخت گذشته فقط دلم میخواددد بگم بگم ک فک نکنه ساده ام بعدش پشیمون بشه از کارش اگ بگم آروم میشم دیگ معم نیس