2777
2789
عنوان

مرگ

314 بازدید | 32 پست

از کلاس  اول لکنت شروع شد طوری که نمیتونستم یه کلمه حرف بزنم 

العان ۱۲سال میگذره هنوز همون هیچ فرقی نکرده 

با کلی دکترو...

امروز داشتم حرف میزدم یهو همههههه زدن زیر خنده 

قلبم ترک خورد🥲به اینا ک عادت کردم 

اما به این عادت نکردم چرا خدا هیچی بهم نداد 

شدم یه پسر ۱۷ساله ایی که هر کاری میخوام بکنم نمیتونم

هیچ استعدادی ندارم 

از بس جایی نرفتم نشستم خونه تا کسی صدام رو نشنوه 

ک مسخره نشم

نمیدونم چرا خدا جونم رو نمیگیره راحتم کنه مگع یه نفرو چقدر باید امتحان کنه!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونستی لکنت یه چیز ذهنیه و وقتی با خودت توی ذهنت حرف میزنی لکنت نداری درسته؟ پس چیزی که توی ذهنت هستو میتونی بیاری توی زندگی واقعیت تمرین کن تمرکز کن درست میشه انشالله

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

درکت میکنم منم لکنت داشتم مسخره و سوژه فامیل بودم خیلییی خیلییی نابودم کرد پارسال تو‌همین سایت با یکی درد دل کردم گفت برو‌کفتار درمان گفتم نه بعد ۲۷ سال سن نمیشه سخته خیلییی گفت برو یه روز دلو زدم به دریا رفتم خوب خوب شدم قبلن هم چند بار تو‌سن ده دوازده سالگی رفتم ولی فایده نداشت

حتمااا برو‌کفتار درمان 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

باید باهاش کنار بیای عادی شده باشه برات خیلیا این مشکلو دارن 

ی رفیق دارم اونم خیلی لکنت داره اول هر جمله ای رو  سه بار تکرار می‌کنه ولی همیشه تعریف می‌کنه میگه می‌خنده 

منم خودمم دارم لکنت بعضی وقتا حرف زدنی نمیتونم درست تلفظ کنم 

باید باهاش کنار بیای دیگه 

درکت میکنم منم لکنت داشتم مسخره و سوژه فامیل بودم خیلییی خیلییی نابودم کرد پارسال تو‌همین سایت با یک ...

تا چند ماه پیش هم میرفتم نه یکی نه دوتا بالای ۲۰تا رفتم

دیگ واقعا خسته شدم خوب نمیشه 

منم پارسال قبلا اینکه‌برم گفتار درمان انقدررر حال روحیم خراب بود میگفتم کاش بمیرم با اینجور صحبت کرد ...

من امسال کنکورر دارم 

همش ترس دارم میگم دانشگاه بیارم اون رشته که دوست دارم و نرم 

که نخوام حرف بزنم

تا اینجا 

لکنت زبان درمان داره، میتونی بری پیش گفتار درمان یا حتی خودت تو خونه با تمرین درمانش کنی...

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  
لکنت زبان درمان داره، میتونی بری پیش گفتار درمان یا حتی خودت تو خونه با تمرین درمانش کنی...

دارو نداره 

باید برم گفتار درمانی که اونم معلوم نیست العان خوب بشی

یا چند سال دیگ 

داخل گوگل سرچ کنید لحظه دارچین مجتبی شکوری  بهتون کمک میکنه

برای لکنت؟

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.