2777
2789
عنوان

مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 32 پست
دارو نداره  باید برم گفتار درمانی که اونم معلوم نیست العان خوب بشی یا چند سال دیگ

آره دارو نداره

فک نمیکنم خیلی طول بکشه، سرچ کن گوگل کلی راهکار میده

آرمی/مردن چیزی نیست، زندگی نکردن است که هولناک است...                                                               "ویکتور هوگو"  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارو نداره  باید برم گفتار درمانی که اونم معلوم نیست العان خوب بشی یا چند سال دیگ

ن حتما برو 

سعی کن آروم باشی تو عصبانیت و اضطراب لکنت بدتر میشه

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.

حتما پیگیر گفتار درمانی باش عزیزم،چون از اول لکنت نداشتی سریعتر درمان میشه،انشاللا خیلی زود خوب بشی

من امسال کنکورر دارم  همش ترس دارم میگم دانشگاه بیارم اون رشته که دوست دارم و نرم  که نخ ...

به خدا از من تجربه دار همدرد بشنو برو‌ خیلییی زودتر از قبل جواب میگیری الان من انقدرررر خوشحالم با این‌حال که کلا به خاطر قبلا کم حرفم ولی خب همین یکی دو‌کلمه هم که صحبت میکنم خوشحالم 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
من امسال کنکورر دارم  همش ترس دارم میگم دانشگاه بیارم اون رشته که دوست دارم و نرم  که نخ ...

من به خاطر لکنتم حتی دانشگاهم نرفتم خجالت میکشیدم یه دختر بزرگ با لکنت پیش دوستام  

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد

حضرت موسی لکنت زبان داشت،نمیتونست موعظه کنه،به خدا گفت من نمیتونم برای مردم صحبت کنم،مردم منو مسخره میکنن،خدا بهش میگه من تورو خلق کردم،خدای تمام این جهان،به این دنیا اومدی تا کاری رو به انجام برسونی،اگه چیزی در وجودت گذاشتم،میخوام به جهان یک پیام بدی،اونم اعتماد بنفسِ،نقص داشتن  فقط در جسم نیست،گاهی در شعور و شخصیت هم دیده میشه(آدمهایی که به ظاهر مسخره ت میکنن)،شما رو اعتماد بنفس ت کار کن،کتابِ،نسخه ی بهتر از خودت رو دانلود کن و بخون،نمیدونی چرا تا تقی به توقی میخوره همه میخوان بمیرن،خودتو اصلاح کن،کاری هم به احمق های دورت نداشته باش

من به خاطر لکنتم حتی دانشگاهم نرفتم خجالت میکشیدم یه دختر بزرگ با لکنت پیش دوستام    

شما اگه میرفتی خاص بودنتو ثابت میکردی به همه که میتونی،رو اعتماد بنفسِ ت کار کن،خجالت کشیدن هیچ کمکی به پیشرفتت نمیکنه

همه ترسم از زندگی همینه 

که کارایی که دوست دارم و نتونم انجام بدم 

دیگه نمیدونم گفتار درمانی کجا برم همشون رو رفتم و هیچی

العان هم که اصلا وقتشو ندارم کلا دارم میخونم

شما اگه میرفتی خاص بودنتو ثابت میکردی به همه که میتونی،رو اعتماد بنفسِ ت کار کن،خجالت کشیدن هیچ کمکی ...

حرف شما کاملا درست 

من ازهمون بچگی با مشکل های زیاد بزرگ شدم به خیلی از مشکل ها بی اهمیت بودم و تا حدودی حل شدن

اما این انگاری فرق میکنه هر چی بهش توجه نمیکنی انگار نه انگار

واقعا ۱۲ سال سن  برای یه درد کم نیست 

اونم تو این سن 

به خدا از من تجربه دار همدرد بشنو برو‌ خیلییی زودتر از قبل جواب میگیری الان من انقدرررر خوشحالم با ا ...

بخدا همه روش ها رو هم مو به مو انجام می‌دادم

تُن صدام رو پایین بیارم آروم صحبت کنم،مَکس کنم

اما توی اون موقع خاص اصلا استرس میگیرم 

انگار هیچ کنترلی روی خودم ندارم

حرف شما کاملا درست  من ازهمون بچگی با مشکل های زیاد بزرگ شدم به خیلی از مشکل ها بی اهمیت بودم ...

فقط یه چیز بگم،چیزی که در این دنیا چاره نداره مرگه،بقیه ی چیزا قابل درکِ،یه دوستی دارم اونم مشکل شمارو داشت،بقیه مسخره ش میکردن میزد زیر گریه،ما هم کنارش بودیم کم کم به جایی رسید که هر وقت گیر میکرد خودش میخندید ما از خنده اون میخندیدیم،الان آدم موفق و تلاشگریِ الان خارج از کشور مشغول به کار و دوستانِ زیادی داره،شما دوستاتو عوض کن،من به این دوستم افتخار میکنم چون ثابت کرد هیچ نقصی نمیتونه مانع پیشرفتش بشه