2777
2789

توروخدا یه راه حل خوب بهم بدید 

اینجا پرسیدم ولی هردفعه همه یه چیزی گفتن... 

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم خلاص شم.... 

اکسیدان و دکلره خوبه؟ 

کاش برمیگشتم عقب و باشگاه نمیرفتم💔💔

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

دوستم میگف با وازلین و نرم کننده لطیفه و شونه دندون ریز درمانش کرده

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر شیش ماه میگرفتم

موهام 80سانته خیلی بلنده هرکاری بگی کردم نرفت میخواستم کوتاه کنم 

اما رفتم عطاری ی پودر بهم داد با سرکعی سیب قاطی کردم سع شب زدم باورت شاید نشه هم خودشون هم تخما ریخت 

اسم پودر نشادره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

وایی من چرا باید تاپیک شما رو الان ببینم اخه ؟؟ الان اومدم از باشگاه فقط دوش ساده گرفتم به موهام شامپو نزدم .. البته حوله خودم رو برده بودم الان باز استرس گرفتم 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

شاید باورت نشه ولی یکی از همکارام رفته بود نفت گرفته بود شونه رو میزد به نفت موهاشو شونه میکرد گفت کامل از بین برد 

تا چندروز هم سرکار نیومد

شما هم چندروز قرنطینه طور بمون

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
من هر شیش ماه میگرفتم موهام 80سانته خیلی بلنده هرکاری بگی کردم نرفت میخواستم کوتاه کنم  اما ر ...

ممنونم💜

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

نگران نباش 

مواد شپش از داروخانه بگیر 

موهاتو دائم شانه کن 

جلوی افتاب بشین 

با سرکه موهاتو بشور 

باسرکه یا الکل همه جای خونه بالشت روسری لباس همه چیو اسپری کن ضد عفونی کن 

مواد شپش زو زدی سرتو ماساژ بده تخم شپش ها بریزن 

یا کشته بشن 

هفت روز تکرار کن 

از بین میرن 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
امار انتقال شپش از باشگاه خیلی زیاده

خواستم برم باشگاه..

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
امار انتقال شپش از باشگاه خیلی زیاده

الان برم شامپو بزنم؟؟ اصلا شامپو معمولی شپش رو از بین میبره؟

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️